ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ: Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!

Πρώτη-φορά

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από τόσους και τόσους Έλληνες και ξένους, πολιτικούς, δημοσιογράφους, αναλυτές κ.λπ. και ο συριζαίος πρώην βουλευτής Περικλής Κοροβέσης κάνει τη… γνωστή πρόβλεψη για το μέλλον της χώρας, στην περίπτωση αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ, σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Ευρωκράτες και χρέος».

Έτσι, μετά από μια σκληρή κριτική για την επικείμενη μνημονιακή συμφωνία, καταλήγει ως εξής:   

«Αν δεν βρεθεί μια εναλλακτική αριστερή λύση τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη, τότε η άκρα Δεξιά θα πάρει το πάνω χέρι. Μια αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ θα σήμαινε και την εξαφάνιση της Αριστεράς στην Ελλάδα και ίσως στην Ευρώπη. Τα έχουν άραγε σκεφτεί αυτά οι βουλευτές της συμπολίτευσης που ούτε ακούγονται ούτε φαίνονται;».

Είναι αυτό που λέμε: ουδέν κακόν (βύθιση στο μνημονιακό τέλμα), αμιγές καλού (νίκη της Χρυσής Αυγής και εξαφάνιση της αριστεράς)!

(ΥΓ): Πάντως, ο Κοροβέσης έχει αρχίσει να δικαιώνεται, και μάλιστα πριν ακόμα από την επαίσχυντη συμφωνία! Τα υψηλότατα ποσοστά (ανοχής κι όχι αποδοχής) που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αρχή της διακυβέρνησής του, καταρρέουν με γοργούς ρυθμούς, ενώ τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και της αδιευκρίνιστης ψήφου (που θα είναι ο… προθάλαμος της Χρυσής Αυγής) έχουν αρχίσει να παίρνουν την ανιούσα. Παραλλήλως, το κακό παράδειγμα του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε πτώση και τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα στην Ευρώπη. Για παράδειγμα, ο ισπανικός ΣΥΡΙΖΑ (Podemos), από την πρώτη θέση στις δημοσκοπήσεις, μεμιάς βρέθηκε στην… τέταρτη. Και που είστε ακόμα!