Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ – ΒΙΝΤΕΟ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 35

Άρθρο στην εφημερίδα «Εμπρός» που κυκλοφορεί 

Πέρασαν δεκαοχτώ μήνες από την νύ­χτα της 27η προς 28η Σεπτεμβρίου του 2013, κατά την οποία το παραδι­καστικό κύκλωμα που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, κατ’ εντολή ξένων κέντρων εξουσίας, εξαπέλυσαν την επίθεσή τους εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου, με σκοπό την υφαρπαγή χαμένων ψήφων. Το σύστη­μα έβλεπε και βλέπει με τρόμο την άνοδο της Χρυσής Αυγής, του μοναδικού πολιτι­κού φορέα, που απειλεί τα συμφέροντά του. Είδαμε άλλωστε ότι πλέον όλα τα κόμ­ματα μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι ανοιχτά μνημονιακά, εκτός από την Χρυσή Αυγή.

Η αρχική σκόπευση της όλης σκευωρί­ας ήταν η ταχεία αποδόμηση της Χρυσής Αυγής, διαμέσου της αμερικανικής τακτι­κής «ΣΟΚ και ΔΕΟΣ». Παρέλαση με χειρο­πέδες στήθηκε για τα κεντρικά δελτία ειδή­σεων των καναλιών, προκειμένου να πει­στεί ο Ελληνικός Λαός ότι το σύστημα εξουσίας μπορεί να ποδοπατήσει όλες του τις ελπίδες. Ακόμα και προσωπικά δεδομέ­να Βουλευτών και Στελεχών της Χρυσής Αυγής βγήκαν στον «αέρα», με μόνο στόχο την συκοφαντία. Παρόλα αυτά η Χρυσή Αυ­γή δεν λύγισε.

Την 1η Νοεμβρίου του 2013 πραγματο­ποιήθηκε μία ειδεχθής τρομοκρατική επί­θεση εναντίον της Χρυσής Αυγής με απο­τέλεσμα να θρηνήσουμε τον Γιώργο Φου­ντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη. Οι αρ­μόδιες αρχές πιστές στο κομματικό τους καθήκον απαξίωσαν την υπόθεση και οι ένοχοι ακόμα αναζητούνται, παρότι πληθαί­νουν οι πληροφορίες ότι κάποιοι τους «έκλεισαν το στόμα», προφανώς για να μην αποκαλύψουν στο μέλλον την αλήθεια για αυτή τη βρώμικη ιστορία. Παρόλα αυτά η Χρυσή Αυγή δεν λύγισε.

Σε όλο αυτό το διάστημα των 18 μηνών, η Χρυσή Αυγή συμμετείχε στις εκλογικές αναμετρήσεις, παρότι στο μεσοδιάστημα ε­ίχε ανασταλεί η κρατική της χρηματοδότη­ση, παράνομα και αντισυνταγματικά. Ο κό­σμος έδειξε ότι αντιλαμβάνεται την σκευω­ρία και στήριξε την Χρυσή Αυγή, επιλέγο­ντας να την κρατήσει όρθια και ισχυρή σε ένα πολιτικό πεδίο που θυμίζει κινούμενη άμμο, αναγορεύοντάς την, μάλιστα, σε τρί­τη πολιτική δύναμη του τόπου, παρότι σύσ­σωμο το μιντιακό κατεστημένο φρόντιζε για την συντήρηση της συνωμοσίας της σιωπής.

Κοιτώντας κανείς τα γεγονότα αντιλαμ­βάνεται ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει Βουλευτή της Χρυσής Αυ­γής με οποιαδήποτε έκνομη πράξη. Κοιτώ­ντας κανείς τις φωτογραφίες του Παναγι­ώτη Ηλιόπουλου να μεταφέρεται σιδηρο­δέσμιος στο μαιευτήριο για την γέννηση του δεύτερου παιδιού του, αντιλαμβάνεται ότι έχουμε να κάνουμε με μία πολιτική δί­ωξη πρωτόγνωρης βαρβαρότητας. Σκεπτόμενος τις οικογένειες των υπολοίπων

Βουλευτών της Χρυσής Αυγής αναρωτιέται κανείς μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτή η συμμορία του αντισυνταγματικού τόξου, για λίγα ψηφαλάκια.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της πολυ­πόθητης δίκης και μετά την αποφυλάκιση, ελέω 18μήνου, του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, του Ιωάν­νη Λαγού και του Χρήστου Παππά, για την Χρυσή Αυγή ανοίγεται ένας νέος Γολγο­θάς, μία νέα δοκιμασία. Όμως είναι βέβαιο πως η Χρυσή Αυγή πλέον έχει χαραχτεί στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού και δεν μπορεί να σβήσει. Μία Ιδέα που έχει Ήρωες και Πολιτικούς Κρατούμενους, δεν μπο­ρεί να σβήσει, δεν μπορεί να υποχωρήσει. Ένας νέος Γολγοθάς, μία νέα δοκιμασία, μία ακόμα ευκαιρία για ακόμα μεγαλύτε­ρες Νίκες, η ευκαιρία – επιτέλους – να ακουστούν αλήθειες, να ερωτηθούν οι ψευ­δομάρτυρες, να μιλήσουν τα στοιχεία και να εξεφτελιστούν οι σκευωροί.