Ο «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ» ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

kapodistrias_18042015__large

Γράφει η Πηνελόπη-Πέννυ Κιοσσέ

 Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών σήμερα πάσχει από πολιτική συνείδηση. Για να κατέχει κάποιος πολιτικός τον μέγιστο τίτλο του Πατριώτη, θα πρέπει να προτάσσει το κοινό συμφέρον της Πατρίδας και του λαού, από το προσωπικό του συμφέρον και τους προσωπικούς του στόχους, είτε αυτό είναι η εκλογή του είτε η υπουργοποίησή του. 

Κάποιοι πολιτικοί αυτοαποκαλούνται πατριώτες, γιατί όπως αναφέρουν «έσωσαν» την Ελλάδα, ψηφίζοντας μνημόνια για το «καλό» του λαού. Η κατασκευασμένη πορεία της κατρακύλας του Ελληνικού Κράτους ήρθε με δάνεια, που υποδούλωσαν τη χώρα μας, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι σύμβουλοι πρωθυπουργών και υπουργών. Θα περίμενε κανείς ένας έντιμος πολιτικός, ένας Πατριώτης, να παραιτηθεί και να καταγγείλει αυτό που πιστεύει ότι θα αποβεί ολέθριο για το κράτος. Όμως κανένας δεν παραιτήθηκε, οπότε είναι προφανές πως  συναίνεσαν σε αυτή την κατρακύλα και αυτό είναι το μέγιστο παράδειγμα ανεντιμότητας. Αυτή η αισχρή δημαγωγία αυτών των πολιτικών έβαλε μια χώρα σε τεράστια πολιτική και οικονομκή αστάθεια.

Ο εκμαυλισμός του λαού μας από αυτούς τους «Πατριώτες» κατάφερε να κυριαρχήσει η αβεβαιότητα, στέρησε από τον λαό την πρέπουσα  παιδεία, ακύρωσε τις αξίες του και τον άφησε να στέκεται μετέωρος με ανασφάλεια και άμεση συνέπεια ο πολίτης να μην χάσει την ευθυκρισία του. Δεν έχουν λοιπόν κανένα άλλοθι ότι δήθεν αυτά που κάνουν, τα κάνουν για να βοηθήσουν τον τόπο αυτό. Δεν έχουν καμία σχέση με την λέξη Πατριωτισμός και  είναι ψεύτες όταν χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη.

Οι νευροεπιστήμες λένε ότι οι έννοιες κατά ποιότητα και ποσότητα που αντιλαμβάνεται ένα πλάσμα, είναι ο πραγματικός δείκτης της ευφυΐας του. Ο Έλληνας είναι ευφυής, γι’ αυτό ας αποδείξει πως δεν έχει αυταπάτες, ας μην αφήσει το άκρον άωτον της δημαγωγίας αυτών των αυτοαποκαλούμενων «πατριωτών» να τον παρασύρει, να μην αφήσει το πελατειακό κράτος να τον κυριεύσει, να αντισταθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην προσπάθεια της κυβέρνησης να «ελληνοποιήσει» όποιον λαθρομετανάστη εισβάλει στη χώρα μας, να πάψει να καθοδηγείται από το μιντιακό star system, που προβάλλει ως «ηγέτες» όσους από την εφηβεία τους το έπαιζαν επαναστάτες εκσφενδονίζοντας μολότοφ, να δώσει ένα καλό μάθημα σε όσους δέχονται να χρησιμοποιείται το ιερό όνομα  Μακεδονία στο κράτος των Σκοπίων.

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς. Χωρίς την Πατρίδα δεν νοείται ύπαρξη με περιεχόμενο και ουσία. Γι’ αυτόν και για δεκάδες ακόμη λόγους δεν μπορούν κάποιοι πολιτικοί να αυτοαποκαλούνται Πατριώτες.

Το ύπουλο σχέδιό τους ενάντια στην Ελλάδα θα λάβει τέλος μόνο εάν ο Έλληνας πολίτης συνδράμει σε πολιτικό και πνευματικό επίπεδο τους Έλληνες Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου, τους μόνους που αντιστέκονται στον πολιτικό όλεθρο που χειμάζει την Πατρίδα.

Τ.Ο Θεσσαλονίκης