ΑΓΑΠΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ… ΥΠΕΡ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

kamenos_velouxiotis

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, οι συριζομούρηδες αποφάσισαν να καταργήσουν τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου για την κουκούλα, για τους προστατευομένους τους, αναρχοκομμουνιστές και της λήψης DNA για τους επίσης προστατευομένους τους, ληστοτρομοκράτες.

Θα περίμενε κανείς (αθώος και ανίδεος…), ότι ο… αντιτρομοκράτης (καθώς έχει γράψει κι ένα ογκωδέστατο βιβλίο για την τρομοκρατία – αν και κάποιες… κακές γλώσσες επιμένουν ότι άλλος το έγραψε για λογαριασμό του…) υπουργοπάνος Καμμένος και το ψεκασμένο ελαφροδεξιό κόμμα του, θα ύψωναν τις… «κόκκινες γραμμές» τους και θα απειλούσαν να… εκτροχιάσουν το… τραινάκι του… μικρού Αλέξη.

Φυσικά, τίποτα απ’ αυτά δεν συνέβη!  Έτσι, υπέρ της κατάργησης του νόμου για τις κουκούλες  αλλά και των διατάξεων που αφορούν τη λήψη γενετικού υλικού από συλληφθέντες κόκκινους ληστροτρομοκράτες, τοποθετήθηκαν οι ψεκασμένοι στην Ολομέλεια, δια του εισηγητή τους, Βασίλη Κόκκαλη, υιοθετώντας τις τροπολογίες που κατέθεσαν οι 28 σκληροί αριστεριστές (μαρξιστές-λενινιστές-σταλινικοί-μαοϊκοί-κουφοντινικοί και δε συμμαζεύεται…) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ζήτω, λοιπόν, ο σύντροφος Καμμένος και οι «κόκκινες γραμμές» του! Να τον χαίρονται τα… «πατριωτάκια» που τον ψήφισαν!