Ο «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ» ΛΑΟΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ

xilari_kliidon

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί (σχεδόν) όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ της σύγχρονης εποχής να ήταν –για τους γνωστούς λόγους- φιλοσιωνιστικότεροι των σιωνιστών, αλλά κανένας εξ’ αυτών δεν ανήκε στον «περιούσιο» λαό. Ωστόσο, στις προεδρικές εκλογές που θα γίνουν το 2016, μια γνήσια εκπρόσωπος του εν λόγω λαού, θα χτυπήσει την πόρτα του Λευκού Οίκου, και μάλιστα με πολλές πιθανότητες να εισέλθει εντός…

Πρόκειται για την Χίλαρι Κλίντον, η οποία πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά της. Όσον αφορά την καταγωγή της εν λόγω κυρίας, σας θυμίζω παλαιότερο δημοσίευμα (2007) των New York Times, με τίτλο «Γάμος α λα εβραϊκά»:

«Η Τσέλσι Κλίντον και ο εβραϊκής καταγωγής γαμπρός, Μαρκ Μεζβίνσκι, θα κάνουν ανοικτό γάμο και οργανώνουν τρελό πάρτι. Ο γάμος θα γίνει σύμφωνα με τις εβραϊκές παραδόσεις και όπως σημειώνουν διάφορα μπλόγκς, θα είναι ο πρώτος εβραϊκός γάμος στην ιστορία του Λευκού Οίκου, αφού η νύφη έχει αποφασίσει να ασπαστεί τη θρησκεία του συζύγου της και ήδη μελετά την Τορά. Τρελή από τη χαρά της για το συμπεθεριό είναι και η Χίλαρι, η οποία κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας φρόντισε όλοι να μάθουν ότι η γιαγιά της από την πλευρά της μητέρας της ήταν Ρωσοεβραία και ότι στο σπίτι τους μιλούσαν εβραϊκά».

Εφόσον δε έλκει την εβραϊκή της καταγωγή από την πλευρά της μητέρας της, η Κλίντον θεωρείται γνήσια εβραία…