ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: 9ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΑΦΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!

http://www.xryshaygh.blogspot.gr/

Το δύστυχο 9χρονο κορίτσι βιάστηκε και κακοποιήθηκε από τουλάχιστον 10 άνδρες του «Ισλαμοσφαγιαστικού Κράτους» και ήταν ανάμεσα στις δεκάδες γυναίκες και παιδιά που αφέθηκαν ελεύθερα αυτή την εβδομάδα μετά από ένα χρόνο αιχμαλωσίας.

v-1_5

Είναι, δε, τόσο μικρό και αδύνατο που θεωρείται απίθανο να επιβιώσει κατά τον τοκετό. 
«Ακόμη και μια καισαρική τομή είναι επικίνδυνη» δήλωσε εκπρόσωπος φιλανθρωπικής οργάνωσης. «Η κακοποίηση που έχει υποστεί του έχει αφήσει ψυχικά και σωματικά τραύματα» πρόσθεσε.
Περίπου 40.000 Yazidis – μια μειονοτική ομάδα που κατοικεί κατά κύριο λόγο στην κουρδική περιοχή του Ιράκ – δέχθηκαν επίθεση στην πλαγιά ενός βουνού, τον Αύγουστο του 2014.

v-3_2

Εκατοντάδες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της μάχης και ο αριθμός των κοριτσιών που εξακολουθούν να κρατούνται από εξτρεμιστές μαχητές ανέρχεται σε 4.000.
Η εννιάχρονη μεταφέρθηκε στη Γερμανία με την βοήθεια μιας κουρδικής φιλανθρωπικής οργάνωσης για να λάβει ιατρική περίθαλψη.

v-6_1