Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

samaras_34__article (1)

Γράφει ο Αντίοχος

Το επιτυχές αποτέλεσμα του Σαρκοζί στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές στην Γαλλία, άνοιξε την όρεξη στον πολιτικά νεκρό φον Αντωνάκη Σαμαρά, που ελπίζει πλέον βάσιμα στην α λα γαλλικά πολιτική του… νεκρανάσταση, για να… σώσει τη χώρα από την αναμενόμενη επέλαση της Χρυσής Αυγής (δηλαδή να προτιμηθεί από τους παγκόσμιους εξουσιαστές ως ο… καταλληλότερος να παίξει αυτόν τον ρόλο και να βοηθηθεί αναλόγως…)!

Έτσι, στην γνωστή διαδικτυακή του φωνή, δημοσιεύθηκε άρθρο υπό τον τίτλο «Η μόνη σωτηρία για τη χώρα είναι ο Σαμαράς», περιγράφεται λεπτομερώς τo όνειρο του φον για τη μεγάλη… επιστροφή, ως ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή:

«Μια ματιά στις εκλογές στη Γαλλία θα πρέπει να ρίξει τάχιστα η Νέα Δημοκρατία και να βγάλει τα συμπεράσματά της. Τηρουμένων των αναλογιών και των πολιτικών δεδομένων, υπάρχουν ορισμένα σημεία που ο Αντώνης Σαμαράς και οι συνεργάτες του οφείλουν να δουν με προσοχή.

Για σκεφτείτε όμως τι ακριβώς πάει να γίνει στη Γαλλία. Ο φόβος μιας ακροδεξιάς Προέδρου, της Μαρίν Λεπέν, συσπειρώνει τη δεξιά της χώρας η οποία και χθες θριάμβευσε και πιθανότατα να νικήσει στις Προεδρικές εκλογές.

Και ξαφνικά από το πουθενά έρχεται ο Νικολά Σαρκοζί. Ο «τελειωμένος» της γαλλικής δεξιάς που εμφανίζεται και μέσα σε λίγους μήνες ανατρέπει τα πάντα και θριαμβεύει στις εκλογές. Το σπουδαιότερο είναι ότι αν δεν υπήρχε ο Σαρκοζί θα ήταν η Λεπέν αυτή τη στιγμή που θα πανηγύριζε.

Ο πρώην Πρόεδρος επανήλθε και κόβει την επέλαση της ακροδεξιάς στην εξουσία και γι’ αυτό οι Γάλλοι θα πρέπει να τον ευγνωμονούν.

Τηρουμένων όπως είπαμε των αναλογιών για μεταφέρετε το σκηνικό στην Ελλάδα με παραλλαγές. Οι… Ολάντ της Ελλάδας τα έκαναν θάλασσα, ήρθε ο Σαμαράς και κυβέρνησε, ηττήθηκε και ξαναήρθαν οι παραλλαγμένοι Ολάντ. Δηλαδή ο Τσίπρας και η παρέα του. Με τα δεδομένα να δείχνουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πάει για φούντο την Ελλάδα και το φόβο ότι η ελληνική ακροδεξιά, δηλαδή η Χρυσή Αυγή, θα αυξήσει τα ποσοστά της, η μόνη σωτηρία για τη χώρα είναι ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία. Είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ανακόψει το ρεύμα του κόσμου προς τα άκρα. Το ανάχωμα σε μια πλημμύρα που μπορεί να έλθει και σύντομα, είναι η ΝΔ.

Προς θεού, κανείς δεν είναι σίγουρος και δεν εύχεται η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής να αυξήσει τα ποσοστά της. Όμως, ο άκρατος λαϊκισμός της, η αποτυχία του πολιτικού συστήματος και η ταχύτατη απογοήτευση του κόσμου από τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να οδηγήσει τους πολίτες σε πιο ακραίες επιλογές.

Η ΝΔ πρέπει λοιπόν ιδεολογικά να είναι έτοιμη να δεχθεί ξανά τον κόσμο που θα πιστέψει σ’ αυτήν και δεν θα θέλει να φτάσει στα άκρα της Χρυσής Αυγής».

(ΥΓ): Αντωνάκη μη φας, έχουμε… γλαρόσουπα!