ΑΙΣΧΟΣ! ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ «ΞΑΝΘΟΥ ΓΕΝΟΥΣ»! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΥΜΝΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ «ΝΕΟΝΑΖΙ»… ΜΗΠΩΣ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΣΤΕ… ΧΑΖΟΙ;

kammenos_nazi

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ συναντήθηκε χθες περιχαρής –όπως αποτύπωσε και ο φωτογραφικός φακός- ο εμφανιζόμενος ως κάργα «φιλορώσος» υπουργοπάνος Καμμένος.

Ωστόσο, η υφυπουργάρα που συνάντησε ο υπουργοπάνος, κρατά την πιο αντιρωσική και την πιο φιλοουκρανική-«φιλοναζιστική» στάση στην αμερικανική κυβέρνηση. Σας παραθέτουμε δε μια φωτογραφία της «φιλοναζίστριας» υφυπουργού από πρόσφατη επίσκεψή της στην Ουκρανία, έχοντας στα δεξιά της τον αρχηγό του «νεοναζιστικού» κόμματος «Σβόμποντα»  καθώς και φαρμακερές δηλώσεις της κατά της Ρωσίας και υπέρ των «νεοναζί» της Ουκρανίας, από πρόσφατη κατάθεσή της στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας:

«Μολονότι η Ουκρανία οικοδομεί ένα ειρηνικό, δημοκρατικό και ανεξάρτητο κράτος στο 93% του εδάφους της, η Κριμαία και η ανατολική Ουκρανία βρίσκονται υπό το κράτος του τρόμου. Καταδικάζουμε την παράνομη κατοχή και τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κριμαία, που προσαρτήθηκε από τη Ρωσία τον Μάρτιο του 2014, καθώς και τη βία και τις φοβερές λεηλασίες» στις οποίες επιδίδονται η Ρωσία και οι μαριονέτες της, οι αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία. Η σύγκρουση αυτή είναι κατασκευασμένη, ελεγχόμενη από το Κρεμλίνο. Τροφοδοτείται με ρωσικά άρματα και βαρύ οπλισμό, χρηματοδοτείται από τους Ρώσους φορολογούμενους, στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 6.000 Ουκρανούς αλλά επίσης και σε εκατοντάδες νέους Ρώσους που στάλθηκαν εκεί από το Κρεμλίνο για να πολεμήσουν και να πεθάνουν, σ’ έναν πόλεμο που η κυβέρνησή τους τον διαψεύδει».

Και το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι το εξής: μήπως όσοι τον πιστεύουν –εκτός από τα παπαγαλάκια του, που γνωρίζουν πολύ καλά τι καπνό φουμάρει- είναι… χαζοί;