«ΑΥΓΗ»: ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ… ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΜΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

lathro-elpidaΆρθρο στην «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ για τις πρόσφατες δηλώσεις του «Κούγκη» Καμμένου, ότι «αν οι δανειστές χτυπήσουν» την Ελλάδα, θα δώσουμε κι εμείς στους μετανάστες χαρτιά να πάνε στο Βερολίνο», έγραψε ο διευθυντής της, Θανάσης Καρτερός. Προφανώς, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Έτσι, αφού χαρακτήρισε τις δηλώσεις του φανφαρόνου συνοδοιπόρου του «δηλητηριώδεις, άδικες και προκλητικές» (υπουργοπάνε πες αλεύρι…), έσπευσε να καθησυχάσει τους Γερμαναράδες: «Πρώτον, οι μετανάστες δεν είναι τετράποδα να τα φορτώσουμε στα φορτηγά και να τα στείλουμε στην Καγκελαρία. Δεύτερον, οι πάντες ξέρουν ότι η σημερινή κυβέρνηση ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο».

Σωστός ο… παίχτης! Εδώ, σου λέει, κάνουμε «κρα» να τους προσελκύσουμε για να διαλύσουμε την Ελλάδα και να ικανοποιήσουμε τους παγκόσμιους εξουσιαστές –μέχρι και διαμερίσματα, ξενοδοχεία και πανσιόν θα νοικιάζουμε για να τους στεγάσουμε- και θα τους στείλει ο ψεκασμένος στο Βερολίνο; Πάει; Δεν πάει!