Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ… ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

kanellopoulou-maria

 Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Απειλή από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, με κίνηση του χεριού του να διαπερνά κάθετα το λαιμό του,  που παρέπεμπε σε… σφάξιμο, «κατήγγειλε» ότι δέχτηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κανελλοπούλου, όταν κατά την ομιλία της στη βουλή χαρακτήρισε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής απόγονους των… ναζί του Χίτλερ. Αλλά –όλως τυχαίως- οι κάμερες που είναι πανταχού παρούσες στη βουλή και «πιάνουν» και την παραμικρή κίνηση, δεν έδειξαν τίποτα. Ούτε κανένας άλλος βουλευτής αντελήφθη τέτοια κίνηση… Προφανώς, γιατί η –ηθοποιός στο επάγγελμα- Κανελλοπούλου, παίζει… θέατρο.

Γιατί άραγε; Υπάρχουν δύο εκδοχές. Η μία εκδοχή είναι να φαντάστηκε την «απειλή» η ηθοποιός-βουλευτής, θέλοντας να συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας  (τα… δέκα λεπτά δημοσιότητας που δικαιούται έκαστος-η, όπως είπε και κάποιος νεοφιλόσοφος). Αν ισχύει αυτό, τότε έκανε πολύ σωστή επιλογή, γιατί τα ΜΜΕ των ολιγαρχών είναι… διψασμένα για τέτοιες «ειδήσεις». Η δεύτερη εκδοχή, έχει να κάνει με ένα ευρύτερο σχέδιο προβοκατόρικων «καταγγελιών» κατά της Χρυσής Αυγής, ενόψει της επικείμενης Μεγάλης Δίκης. Σε κάθε περίπτωση, «σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει»!

(ΥΓ): Όσο δε αφορά τα σφαξίματα, σίγουρα οι συριζαίοι-ες ξέρουν από τέτοια, γιατί ήταν συνήθης πρακτική των εαμοβουλγάρων πολιτικών τους προγόνων, να σφάζουν τους Έλληνες πατριώτες και μάλιστα με κονσερβοκούτια…