ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ «ΙΩΝ»: ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

psarras-3

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Πυρ ομαδόν κατά της προέδρου της βουλής, εξαπέλυσε το σύνολο του… συνταγματικού τόξου, γιατί είπε τα αυτονόητα, για μια δημοκρατική κοινωνία (κι όχι μνημονιακή Μπανανία). Κι όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, στις επιθέσεις πρωτοστάτησε η φυλλάδα των νέων ιεροεξεταστών «Ιών». Η οποία σε κάποιο δηλητηριώδες άρθρο της, κατηγορεί την κυρία (με όλη τη σημασία της λέξεως – και παρά το ιδεολογικό χάσμα που μας χωρίζει…) Κωνσταντοπούλου, ότι «ενέταξε τα δικαιώματα των χρυσαυγιτών στο πλαίσιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Εννοώντας σαφώς είτε ότι οι χρυσαυγίτες… δεν είναι άνθρωποι (ίσως είναι «λυσσασμένα σκυλιά», όπως αποκαλούσε τους κατηγορουμένους στις Δίκες της Μόσχας ο σταλινικός αρχιεισαγγελέας Βιζίνσκι…), είτε ότι είναι μεν άνθρωποι, κατωτέρας ποιότητος όμως, άρα δεν δικαιούνται να έχουν ανθρώπινα δικαιώματα!!! Ιδού το ρατσιστικό παραλήρημα των νοσταλγών του σταλινισμού και των κονσερβοκουτιών:   

«Την ουσία, όχι τους τύπους

H πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι αδιαμφισβήτητα διακεκριμένη νομικός και πολιτικός με μέλλον. Η τυπολατρία όμως, από την οποία εμφανώς διακατέχεται, την οδηγεί σε ένα κατ’ επανάληψη ατόπημα, που καταλήγει στην… υπεράσπιση των δικαιωμάτων των βουλευτών της Χ.Α. Χθες προχώρησε ένα βήμα παραπάνω από ό,τι την περασμένη Τετάρτη. Ενέταξε τα δικαιώματα των χρυσαυγιτών στο πλαίσιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ τα συνέκρινε -απίθανο πραγματικά- με εκείνα του υπόδικου νεαρού Νίκου Ρωμανού. Φυσικό επόμενο να εισπράξει τους ύμνους του ναζιστικού μορφώματος…».

Εν τέλει, ποιοι έχουν ανθρώπινα δικαιώματα στη μνημονιακή αποικία του 4ου Ράιχ; Προφανώς, αυτό το αποφασίζουν κατά το δοκούν, όλοι αυτοί που οι δραστηριότητές τους χρηματοδοτούνται από το υπουργείο Εξωτερικών του Ράιχ, δηλαδή από την πρώην κομσομόλα φράου Μέρκελ!