ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ;

casa

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Όπως είναι γνωστό, όπου οργανώνει συγκέντρωση σε ανοιχτό χώρο (κάποιες φορές και σε κλειστό) η Χρυσή Αυγή, σπεύδουν οι παρακρατικοί αριστεριστές να οργανώσουν αντισυγκέντρωση, για να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας. Όμως, αυτό δε συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο!

Έτσι, χθες το βράδυ η Λέγκα του Βορρά πραγματοποίησε μια μεγάλη συγκέντρωση στην κεντρική Πιάτσα ντελ Πόπολο (Πλατεία Λαού) της Ρώμης, με αίτημα την παραίτηση του πρωθυπουργού Ρέντσι, την υιοθέτηση σκληρής πολιτικής κατά των λαθρομεταναστών και την έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ.

Αλλά, είχαν γνώση οι… φύλακες του συστήματος. Έτσι, αριστερές συμμορίες (που δρουν υπό τον μανδύα πολιτικών κομμάτων και οργανώσεων…) πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση και πορεία, επικαλούμενοι το… σύνταγμα του αστικού κράτους (που δήθεν… πολεμούν), που δεν επιτρέπει την δημιουργία πολιτικών κομμάτων που επιδιώκουν την αναβίωση του φασισμού.

Συμπέρασμα: ο μόνος λόγος ύπαρξης της μαρξιστικής χολέρας μετά την αυτοκατάρρευση των κομμουνιστικών δικτατοριών στην Ανατολική Ευρώπη, είναι για να παριστάνει τον… μπαμπούλα του αστικού κράτους στους εθνικιστές!