Η ΜΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ… ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

mnhmonio

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως όλα δείχνουν, η συμφωνία για 4μηνη επέκταση του Μνημονίου δε θα κυρωθεί από τη βουλή, κατόπιν απόφασης του mister Tsipra, για να μην χρεωθούν οι αριστεριστές συνιστωσάκηδες και οι ψεκασμένοι, ότι ψήφισαν Μνημόνιο!

Μάλιστα, οι Τσιπροκαμμένοι θα φέρνουν στη βουλή προς ψήφιση μόνο τα νομοσχέδια που θα προκύψουν από την εφαρμογή της μνημονιακής συμφωνίας.

Κι όλα αυτά, παρά την εκφρασμένη θέληση των λοιπών μνημονιακών κομμάτων (νουδούλας, κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, μορφώματος Μπόμπολα) να ψηφίσουν την επέκταση, από μνημονιακό… ζήλο.

Και βέβαια, οι Τσιπροψεκασμένοι έχουν προκαταβολικά πάρει την άδεια των «δανειστών» μας για να μην περάσει η επέκταση από τη βουλή των Ελλήνων –ενώ περνάει από τα δικά τους κοινοβούλια- γιατί οι… καλοί αυτοί άνθρωποι κατανοούν το… ζόρι που τραβάνε οι υποτακτικοί τους…

Αλλά, αν νομίζουν οι Τσιπροκαμμένοι ότι με τέτοια τερτίπια θα ξεγελάσουν τον ελληνικό λαό, είναι μακριά νυχτωμένοι. Κι αυτό θα το καταλάβουν συντομότατα και τότε θα τρέχουν να ξαναβάλουν τα κάγκελα μπροστά από τη βουλή!