ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ… ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ

nea_dhmokratia

Γράφει ο (μακάβριος) Αντίοχος

Μπορεί να τη γλίτωσε την… καρατόμηση ο φον Αντωνάκης, την προ-προηγούμενη Πέμπτη –με την αναβολή της συνεδρίασης της εναπομείνασας κοινοβουλευτικής ομάδας του πτώματος της ψοφοδεξιάς, λόγω του Eurogroup- αλλά… του ’ρχεται από βδομάδα!

Στις 5 Μαρτίου, λοιπόν, θα γίνει η κρίσιμη συνεδρίαση, με τους… τζιχαντιστές δελφίνους (Γλόμπος, Μακοβορίδης, Κυριάκος ο Γουρλωμάτης και μαντάμ Όλγα Βίζο-Λαβίζο) να ακονίζουν τα μαχαίρια τους, για να… αποκεφαλίσουν τον φον Αντωνάκη, με… τελετουργικό τρόπο! Διότι, όπως προαναγγέλλουν τα εκ των έσω καλά πληροφορημένα ΜΜΕ, «ανοίγει η συζήτηση για τα αίτια της ήττας». Η οποία βεβαίως, δε μπορεί παρά να έχει τη γνωστή κατάληξη: αλλαγή «προπονητή».

Και φαίνεται πως την πήρε χαμπάρι τη δουλειά ο πολιτικώς νεκροζώντανος φον Αντωνάκης και όρισε την –δεύτε τελευταίον ασπασμόν- συνεδρίαση ακριβώς 40 ημέρες μετά την… αποφράδα 25η Ιανουαρίου. Για να κάνουνε –με την ευκαιρία- και τα… σαράντα της προ πολλού αποθαμένης –αλλά… άταφης- ψοφοδεξιάς!

(ΥΓ) 1: Εκτός από τα… παραδοσιακά κόλλυβα, θα προσφερθεί καφές με παξιμαδάκι κι αν ο καιρός είναι κρύος θα έχει και κονιάκ. Καλόν είναι οι καλεσμένοι να προτιμήσουν αμφίεση ανάλογη των περιστάσεων… Σκούρα χρώματα και οπωσδήποτε μαύρη γραβάτα…

(ΥΓ) 2: Αποθαμένης, αλλά όχι συγχωρεμένης… Γιατί ο Θεός συγχωρεί, οι εθνικιστές ποτέ!