ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ!

astynomikoi_diokseis

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Προ ημερών, ανακοινώσαμε την έναρξη της κόκκινης τρομοκρατίας κατά των ενστόλων, που θα έχει ως πρώτα της θύματα τους αστυνομικούς (μια καταγέλαστη «καταγγελία» συριζαίας δικηγόρου, ότι αστυνομικοί του Αλλοδαπών… βασανίζουν «μετανάστες», εν συνεχεία απειλητική ανακοίνωση του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και τέλος διεξαγωγή «κατεπείγουσας» ΕΔΕ από τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ)… Και που έρχεται ως συμπλήρωμα των διώξεων της αλήστου μνήμης εποχής Δένδια!

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα κόκκινης τρομοκρατίας, φαίνεται πως εντάσσονται και τα διαδικτυακά καρφώματα, των συντρόφων της… επαγρύπνησης. Έτσι, σε γνωστή ιστοσελίδα «αστυνομικού ενδιαφέροντος», την οποία διαχειρίζεται φανατικός ακροαριστερός αστυνομικός συντάκτης μεγάλου (όχι mega-λου…) καναλιού, βρίσκεται σε δημόσια θέα το παρακάτω διαδικτυακό κάρφωμα (το οποίο –όπως ήταν φυσικό κι επόμενο- προκάλεσε την άμεση παρέμβαση των κομισαρίων του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ…):

«Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για βράβευση αστυνομικού από χρυσαυγίτη βουλευτή

Αναγνώστης του bloko.gr, κι αυτός με γνήσιο email, μας έστειλε την φωτογραφία, από την οποία έχουμε αποκρύψει τα πρόσωπα με την ακόλουθη επισήμανση: » ελληνας αστυνομικος της Α.Δ….. βραβευεται απο χρυσαυγιτη βουλευτη,,,!! Μια εικονα χιλιες λεξεις!τυχαιο δεν νομιζω…»

Την φωτογραφία την κοινοποιήσαμε στο γραφείο Τύπου του αρχηγείου της Αστυνομίας και όπως μας επισημάνθηκε, «η φωτογραφία στάλθηκε στη διεύθυνση Προσωπικού για να διενεργηθεί έρευνα αναφορικά με τα πως και τα γιατί της βράβευσης».

Φυσικά έχουμε αποκρύψει και την ονομασία της αστυνομικής διεύθυνσης  που υπηρετεί ο αστυνομικός και με την αποδοχή της βράβευσης του από έναν εκπρόσωπο του νεοναζιστικού αυτού θιάσου που υπηρετεί τη μισαλλοδοξία και το ρατσιστικό σκοταδισμό, προκαλεί ερωτήματα. Θα επανέλθουμε μόλις έχουμε απάντηση από το αρχηγείο για το αποτέλεσμα της έρευνας.

Σκόπιμα «θολώσαμε» και των δύο τα πρόσωπα, καθώς δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο βουλευτής του εγκληματικού γκρουπούσκουλου».

(ΥΓ): Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους! Να την χαίρονται!