ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ!

astynomikoi_diokseis

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Πολιτική σκληρής μαρξιστικής τρομοκρατίας κατά των ενστόλων –με πρώτα θύματα τους αστυνομικούς- ξεκινάει η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων!

Έτσι, μετά από μια «καταγγελία» συριζαίας δικηγόρου για συστηματικά βασανιστήρια (!!!) από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής εις βάρος αλλοδαπών κρατουμένων, ο μεν υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ διέταξε τη διεξαγωγή «κατεπείγουσας ΕΔΕ», το δε περιβόητο Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε αμέσως την «καταγγελία» και εξέδωσε μια άκρως απειλητική ανακοίνωση. Ιδού:

«Συνεχίζεται η βαρβαρότητα αστυνομικών εναντίον ανυπεράσπιστων κρατουμένων αλλοδαπών, παρά τις σαφείς περί του αντιθέτου οδηγίες που έχουν δοθεί από τη νέα κυβέρνηση.

Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει με τον πιο αυστηρό τρόπο τα νέα κρούσματα κακομεταχείρισης και ξυλοδαρμού αλλοδαπών. Επιβάλλεται η σε βάθος, αποτελεσματική και διεξοδική έρευνα για τα περιστατικά αυτά, ο καταλογισμός υπηρεσιακών ευθυνών στους δράστες αστυνομικούς και η προσαγωγή των υπευθύνων στη δικαιοσύνη μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες. Σε ένα πλαίσιο μηδενικής ανοχής σε κρούσματα αυθαιρεσίας των αστυνομικών οργάνων είναι αναγκαία η σύσταση, το συντομότερο δυνατό, πραγματικά ανεξάρτητου και αποτελεσματικού φορέα για τη διερεύνηση τέτοιων περιστατικών, ώστε να αποδίδονται οι νόμιμες ευθύνες».

Ιδού και η «καταγγελία»:

«Εχθές το απόγευμα, 13/02/2015, επισκέφθηκα έναν κρατούμενο μετανάστη από το Ιράκ στα κρατητήρια του τμήματος αλλοδαπών της Π. Ράλλη. Ήμουν η μοναδική δικηγόρος εκείνη την ώρα στο επισκεπτήριο.

Ο κρατούμενος μου ανέφερε ότι πριν από μέρες χτυπήθηκε βάναυσα από 6 αστυνομικούς του τμήματος (με γελοία αφορμή ή μάλλον χωρίς κάν αφορμή) στο δωμάτιο που φυλλάσσουν τις κουβέρτες. Ακολούθως, τον μετέφεραν στον 3ο όροφο, όπου τον κρέμασαν από τα δεμένα χέρια του επί 2,5 ώρες, του έδεσαν μάλιστα και τα πόδια. Μου είπε ότι οι υπόλοιποι κρατούμενοι, κατά τη διάρκεια που συνέβαιναν αυτά, αρνήθηκαν το φαγητό τους, απαιτώντας να επανέλθει στο κελί ο βασανιζόμενος κρατούμενος. Όταν επανήλθε, μετά την πάροδο 2,5 ωρών, εξακολούθησαν να αρνούνται, έως ότου έλθει ο διοικητής και υποβληθεί καταγγελία για το περιστατικό. Ο διοικητής όντως προσήλθε και υπεβλήθη, από ό,τι μου είπε καταγγελία, ενώ ο διοικητής τον ρώτησε αν θα μπορούσε να τους αναγνωρίσει και ο κρατούμενος του απάντησε «τους ξέρω έναν έναν». Μου ανέφερε δε ότι τις προάλλες έσπασαν το χέρι ενός Γεωργιανού. Και ότι τέτοια περιστατικά γίνονται κάθε μέρα, συνέχεια.

Τα παραπάνω μου εξιστορούσε υπό τους ήχους ξυλοδαρμών και ύβρεων, που ελάμβαναν χώρα εκείνη την ώρα λίγα μέτρα από εμάς. Άκουγα κραυγές, κλωτσιές και τον ήχο που κάνει ένα κεφάλι όταν το  βαράς στον τοίχο. Μέχρι που… ξεθάρρεψαν οι αστυνομικοί και έκαναν επίθεση (αφού άκουγα να ρωτάνε «εσύ κάνεις επανάσταση εδώ μέσα;») σε έναν μετανάστη, ενώπιόν μου. Δηλαδή, είδα με τα ίδια μου τα μάτια διαγωνίως αριστερά μου, σε ένα δωμάτιο με ανοιχτή πόρτα, 2-3 αστυνομικούς να χτυπούν έναν μετανάστη, ο οποίος φώναζε βοήθεια. Έβαλα τις φωνές, ούρλιαζα δλδ, να σταματήσουν και όντως αμέσως σταμάτησαν. Μετά από ένα δυο λεπτά όμως βγήκε ένας αστυνομικός φασίστας κανονικός από το δωμάτιο που έγινε η επίθεση (δλδ από τη μεριά του κρατουμένου, μας χώριζε το γυαλί) και εντελώς επιθετικά «μου ζητούσε τα ρέστα» επειδή ανακατεύτηκα στη δουλειά τους και εμφανώς αμήχανος και φοβισμένος, αν και πολύ επιθετικός και με περίσσειο τσαμπουκά, με απειλητικό ύφος μου έλεγε «δεν είδες τίποτα, τίποτα δεν είδες, τη δουλειά σου, κάνε τη δουλειά σου». Δεν έκανα πίσω με τίποτα, εξακολουθούσα να φωνάζω, ζήτησα το όνομά του, φυσικά δεν μου το έδωσε και του υποσχέθηκα ότι θα υπάρξει συνέχεια…».

Παρατήρηση 1η: «Βγήκε ένας αστυνομικός φασίστας κανονικός»… Που το κατάλαβε η «προοδευτικιά» ότι ήταν «φασίστας»; Προφανώς, το έγραφε στο… κούτελό του!

Παρατήρηση 2η: Πως γίνεται ένας άνθρωπος -ο συγκεκριμένος αστυνομικός- να είναι και «εμφανώς αμήχανος και φοβισμένος» και «πολύ επιθετικός και με περίσσειο τσαμπουκά» και να έχει και «απειλητικό ύφος»; Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!