Ο ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ

kammenos_israhl
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί μια φορά κι έναν καιρό (την εποχή που φόραγε… παλαιστινιακές μαντήλες) ο ΣΥΡΙΖΑ να απαιτούσε τη διακοπή της στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ, αλλά τώρα που έγινε εξουσία, όχι μόνο δεν την τερματίζει, αλλά την επεκτείνει κιόλας!

Έτσι, ο υπουργός Εθνικός Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…) προεδροπάνος Καμμένος, εξήγγειλε από την Κύπρο κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Ελλάδας- Κύπρου και Ισραήλ.

Επίσης, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ανασύστασης του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος Ελλάδας-Κύπρου –το οποίο είχαν πομπωδώς εξαγγείλει τα λιγωμένα παπαγαλάκια του τις προηγούμενες μέρες- απάντησε γενικά κι αόριστα, ότι «θα υπάρξουν σχεδιασμοί εντός των επόμενων μηνών». Το έστί μεθερμηνευόμενον: «φέξε μου και γλίστρησα»…

Τέλος, την ώρα που έφθανε στη Λευκωσία ο… ατρόμητος υπουργοπάνος, μία φρεγάτα του τουρκικού Πολεμικού ναυτικού μπούκαρε στην κυπριακή ΑΟΖ, για να του δείξει ποιος κάνει κουμάντο και ποιος τζάμπα μαγκιές!

(ΥΓ): Αλήθεια, πως μπορεί κάποιος να λέει με νόημα πως «η Κύπρος δεν είναι μακριά» και να θεωρεί «Εθνάρχη» αυτόν που είπε το αντίθετο όταν δεχόταν την εισβολή του Αττίλα; Ε, υπουργοπάνε;