ΝΕΑ… ΤΡΙΠΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΤΖΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ!

panousis

Μια νέα κωλοτούμπα -και μάλιστα… τριπλή, αν και… αναμενόμενη- έκανε η «πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς» δια του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ, Πανούση.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στη Huff Post Greece ο προποτζής απέκλεισε την πολυδιαφημισμένη κατάργηση των ΜΑΤ και τον αφοπλισμό των αστυνομικών που θα εκτελούν υπηρεσία σε πορείες. Αλλά και το γκρέμισμα του «απάνθρωπου» (κατά τους συριζαίους) φράχτη του Έβρου:

«Ο αστυνομικός πρέπει να είναι οπλισμένος. Ειδικά για τα ΜΑΤ υπάρχει διαταγή του 1995 που λέει ρητά ότι πρέπει να είναι οπλισμένα. Δεν υπάρχει κοινωνία χωρίς αστυνόμευση. Έχουμε ανάγκη από μονάδες ειδικών καταστάσεων. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να επανασχεδιάσουμε τη λειτουργία των ΜΑΤ. Να επανεξετάσουμε δηλαδή ποιος είναι ο ρόλος τους. Έζησα 19 χρόνια στην Θράκη και έχω τιμηθεί από την Ορεστιάδα και την Κομοτηνή ως επίτιμος δημότης. Δεν μιλάω για τον Έβρο ως πολίτης που ζει στην Αθήνα και δεν ξέρει τι συμβαίνει εκεί. Έχω εικόνα για τη Θράκη. Ως οιονεί Θρακιώτης λοιπόν είμαι υπέρ του να μείνει ο φράχτης στη θέση του».

(ΥΓ): Και καλά να μην καταργήσει τα ΜΑΤ η «πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς». Αλλά, ούτε καν να τα μετονομάσει σε… ΜΕΑ, όπως είχε κάνει το άλλο κόμμα που είχε εξαγγείλει την κατάργησή τους, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ το 1981;