ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

mpoutaris

Δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο του γελωτοποιού, ο γνωστός κρασοφτιάχτης και διασκεδαστής, αποκαλούμενος και Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, προχώρησε σε νέες υβριστικές και συκοφαντικές δηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής, ταυτιζόμενος με το καρναβαλίστικο κλίμα της εποχής.

Στο παραλήρημα του, ο κομπλεξικός συκοφάντης που δηλώνει θαυμαστής κάθε σφαγέα των Ελλήνων, απέδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο λίγος και ανίκανος είναι για να εκπροσωπεί τον λαό της Θεσσαλονίκης, βγάζοντας στη φόρα το χολερικό μίσος που νιώθει για τους υποστηρικτές και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Έτσι, μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με αφορμή την εκλογή των Συναγωνιστών Αρτέμη Ματθαιόπουλου και Αντώνη Γρέγου στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, είπε τα εξής γελοία, που δεν αρμόζουν στον Δήμαρχο της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας:

«Δεν είναι τιμητικό για το Δήμο Θεσσαλονίκης να έχει βουλευτή της Χρυσής Αυγής στα δημοτικά έδρανα. Αλλά και υπάλληλο του Δήμου, βουλευτή».

Επειδή όλοι εμείς, υποστηρικτές, στελέχη και βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συμμεριζόμαστε τον αβάσταχτο πόνο του αξιότιμου κυρίου Δημάρχου και τον πανικό στον οποίο έχει περιέλθει, του ευχόμαστε καλή χώνεψη και ξίδια πολλά.

Περαστικά σας κύριε Δήμαρχε, καλές Απόκριες και καλό Πεσάχ.

Θεόδωρος Χλωρίδης – Τ.Ο. Πέλλας

– See more at: http://www.xathess.gr/index.php/enimerosi/view/2555#sthash.n2nlXR3w.dpuf