ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΟΓΙΖΟΥΝ «ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΡΧΗΓΩΝ» ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ;

 mme

Μα φυσικά ο Νίκος Μιχαλολιάκος! 

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Τέτοια κουϊζ είναι σαν να κλέβουμε εκκλησία! Είναι το μόνο σίγουρο πως θα συνέβαινε…
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, είναι ο ΜΟΝΟΣ Αρχηγός εκλεγμένου και νόμιμου  κόμματος στον πολιτισμένο κόσμο, που βρίσκεται προφυλακισμένος, άδικα, παράνομα και αντισυνταγματικά εδώ και 16 μήνες.
Μαζί του είναι τιμωρημένοι και το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου.

Ήταν φυσικά προφυλακισμένοι σε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο, όπως και στις προηγούμενες εκλογές, και σίγουρα η ιστορία θα καταγράψει όλους αυτούς τους μήνες, όλα όσα έχουν συμβεί, όλη αυτή την συνταγματική εκτροπή και συνωμοσία που εμπλέκει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέχρι τον Πρωθυπουργό, από τον Πρόεδρο της μείζονος αντιπολίτευσης μέχρι το μικρότερο εξωκοινοβουλευτικό κόμμα, και από το σύνολο του τύπου μέχρι τα βαθιά θεμέλια της δημοκρατίας, με τα μελανότερα χρώματα.

Η Χρυσή Αυγή, λένε, διώκεται «για κατάλυση του Συντάγματος» ενώ είναι το μόνο κόμμα από όσα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία που έχει ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα πολλά χρόνια πριν!

Και ο λαός ρωτάει: Αφού είναι ένοχοι και ήθελαν να καταλύσουν το Σύνταγμα, γιατί πειθαρχούν στους νόμους των επίορκων δικαστών και στις παράνομες ποινές που τους έχουν υποβληθεί; Που είναι η δίκη τους; Τα πειστήρια του εγκλήματος τους;  Που είναι τα ταμεία της εγκληματικής οργάνωσης;

Όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της χώρας έχουν περάσει και ελέγξει τα ταμεία του κόμματος. Ευρέθη ουδέν!

Που είναι τα όπλα της; Πως θα κατέλυε το Σύνταγμα; Με σφεντόνες; Δεκάδες έρευνες και ευρέθη ουδέν!

Δεν υπάρχει τίποτε… Οι άνθρωποι μας βρίσκονται στις φυλακές εδώ και 16 μήνες και περιμένουν να δικαστούν για να δικαιωθούν. Αλλά δίκη ΔΕΝ θα γίνει! Γιατί δεν υπάρχει κατηγορητήριο ενώ κατηγορίες του τύπου: «κάποιος, κάτι, κάποτε μου είπε πως ένας ξάδερφος του μπατζανάκη μου κάτι είδε ή άκουσε» είναι για κωμωδίες στα καλοκαιρινά θέατρα και όχι για δίκες.

Παρόλαυτα ο Αρχηγός και οι πρώην βουλευτές μας βρίσκονται ακόμη και τώρα προφυλακισμένοι και ζητούν την ψήφο μας! Η Χρυσή Αυγή κατεβάζει ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια!

Καλά, αφού είναι οι Χρυσαυγίτες είναι φυλακή πως κατεβαίνουν στις εκλογές; Αφού η Χρυσή Αυγή διώκεται, πως κατεβάζει ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια, θα ρωτήσει κάποιος…

Η απάντηση είναι πως ο Άρειος Πάγος, που αποφασίζει για εφαρμογή της Δημοκρατίας και τις εκλογές, ΔΕΝ συμμερίζεται την άποψη των επίορκων δικαστών αφού απεφάνθει εκ νέου πως η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο κόμμα που δεν απειλεί την Δημοκρατία και το Σύνταγμα!
ΠΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ! Πάει και η σκευωρία!

Οι Έλληνες Εθνικιστές, με φιμωμένη την φωνή, στέκονται αγέρωχοι απόψε το βράδυ, στο λιγοστό φως του κελιού τους. Δεν αγωνιούν καθόλου, γιατί εμπιστεύονται τους Έλληνες. Εμπιστεύονται την Πατρίδα που δεν θα την έβλαπταν ποτέ, απεναντίας, θα έδιναν και την ζωή τους εάν χρειαζόταν γι’ αυτήν.

Ο Αρχηγός Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ξέρει πως θα πάρει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης μέσα από τα κελιά της τιμής. Και αυτό το παράδοξο η ιστορία θα το καταγράψει κάνοντας ρεζίλι τους εμπνευστές αυτής της σκεωρίας.

Υ.Γ. Χρειάζεται τώρα να σας εξηγήσουμε πως οι Χρυσαυγίτες βρίσκονται προφυλακισμένοι, μόνο και μόνο μέχρι να τελειώσουν οι εκλογές, για να μπορέσει ο Σαμαράς, όταν χάσει, να σπρώξει στην εξουσία τον Τσίπρα, αφού τα έχουν βρει με τους δανειστές, και θέλουν απλά να αλλάξει το πρόσωπο για να εκτονωθεί ο κόσμος;

Φυσικά στην συμφωνία τους είναι πως ο Σαμαράς ΔΕΝ θα διωχθεί από τον Τσίπρα για όσα δεινά έχει προκαλέσει στον Ελληνικό Λαό, κάτι που θα συνέβαινε αν στην εξουσία ερχόταν η Χρυσή Αυγή, κάτι που θα συμβεί έτσι κι αλλιώς, σύντομα που η Χρυσή Αυγή θα βρεθεί στην εξουσία.

Διαγραφές και συμψηφισμούς εμείς ΔΕΝ κάνουμε!

Αν τώρα κερδίσει ο Σύριζα, από Δευτέρα, όσοι νόμοι έχουν ψηφιστεί λόγω μνημονίων, ο Τσίπρας και ο Σύριζα θα τους προβάλλουν ως άλλοθι και αδυναμία και οι μόνοι χαμένοι θα είμαστε εμείς «που θα έχουμε εκτονωθεί μέσω των εκλογών…»

Τι δεν καταλαβαίνεις