ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

??????????

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Παπάγου πραγματοποιήθηκε  η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής όπου μίλησαν ο Ευρωβουλευτής  Λάμπρος Φουντούλης, ο συναγωνιστής  Ηλίας Παναγιώταρος ενώ αναγνώσθηκε μήνυμα του πολιτικού κρατουμένου Γεωργίου Γερμενή. Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε με τηλεφωνική του παρέμβαση  μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς.
??????????
Το μήνυμα του Γιώργου Γερμενή ανέγνωσε η σύζυγος του συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου Γερμενή λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή έχει περάσει στην συνείδηση του Έλληνα ψηφοφόρου σαν ένα κόμμα αντίστασης. Από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στην βουλή βροντοφωνάξαμε οι κλέφτες στην φυλακή για αυτό και κυνηγηθήκαμε λυσσαλέα.

Ο συναγωνιστής Λάμπρος Φουντούλης τόνισε ότι σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για την οικογένειά μας, ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για την Πατρίδα μας, ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για να πάνε οι κλέφτες στη φυλακή, ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για ανεξάρτητη δικαιοσύνη, ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για να ξαναβρεί ο Έλληνας την χαμένη του αξιοπρέπεια.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος στην ομιλία του τόνισε ότι οι εκλογές δεν είναι εντελώς δημοκρατικές δεν είναι ίσες, ο αγώνας είναι άνισος. Από τη μία, πολιτικοί αρχηγοί βγαίνουν στα κανάλια, δίνουν συνεντεύξεις, μιλούν, κάνουν συγκεντρώσεις και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, έγκλειστος στον Κορυδαλλό, η μοναδική του ευχέρεια είναι ένα καρτοτηλέφωνο , με το οποίο μπορεί να κάνει ελάχιστες και πολύ μικρές παρεμβάσεις τηλεφωνικές και τίποτα άλλο.

Τέλος, τηλεφωνική παρέμβαση μέσα από τα κελιά της Τιμής έκανε ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, ο οποίος, καταχειροκροτούμενος, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα πετύχει μια μεγάλη νίκη στις προσεχείς εκλογές. Διεκδικούμε την τρίτη θέση, θα είμαστε η μόνη εθνική αντιπολίτευση. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας μας θα στεφθεί από επιτυχία και πολύ σύντομα ο Αρχηγός μας, οι έγκλειστοι βουλευτές και τα στελέχη μας που αδίκως διώκονται από το τυραννικό καθεστώς Σαμαρά – Βενιζέλου, θα είναι σύντομα κοντά σας. Κάλεσε όλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μεθαύριο και ευχήθηκε καλή δύναμη.

 

DSCN1560