ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ: ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ! ΒΙΝΤΕΟ

 Ασφυκτικά γέμισε το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου όπου εκατοντάδες φίλοι της Χρυσής Αυγής συνέρρευσαν για να ακούσουν τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Συναγωνιστής που έκανε την προεκλογική του ομιλία από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου παραμένει πολιτικός κρατούμενος με εντολή Σαμαρά, ανέλυσε της προτάσεις της Χρυσής Αυγής για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.

Τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη δύναμη που θα αλώσει το πολιτικό σύστημα και θα είναι η μοναδική πραγματική εθνική αντιπολίτευση. Κάλεσε όλους τους Συναγωνιστές να δώσουν τον Αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή για την Νίκη και να διαφυλάξουν την λαϊκή ετυμηγορία ως εκλογικοί αντιπρόσωποι.

Το σύστημα θα κάνει το παν για να ανακόψει την Χρυσή Αυγή, αλλά το βράδυ της Κυριακής θα ξεφτιλιστεί για ακόμη μια φορά, όταν ο πολιτικός κρατούμενος Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαος Γ, Μιχαλολιάκος θα λάβει από τα κελιά της Τιμής την τρίτη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kosmosurroh-ston-aspropurgo-gia-thn-omilia-tou-hlia-kasidiarh-apo-ta-kelia#ixzz3PdU4DQHx