ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ, ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ»

el.zaroulia__article

Η βουλευτής του κόμματος της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του παράνομα προφυλακισμένου στις φυλακές Κορυδαλλού αρχηγού του κόμματος, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, με συνέντευξή της στον «Εθνικό Κήρυκα», τόνισε ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της και οι λοιποί κρατούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα είναι υποψήφιοι μέσα από τη φυλακή και θα βγουν τρίτο κόμμα. Η ίδια η κα. Ελένη Ζαρούλια τελεί υπό κατ’ οίκον περιορισμό.
Η κα. Ζαρούλια σε σχετική ερώτηση είπε πως «είμαι πάρα πολύ καλά, στον αγώνα και όχι μόνο προεκλογικά», ενώ τόνισε ότι «είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό».

Στην ερώτηση «πώς είναι η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση που ο αρχηγός του κόμματός σας, ο κ. Μιχαλολιάκος, είναι στη φυλακή, αισθάνεστε αποδυναμωμένοι σαν κόμμα;», απάντησε: «καθόλου, ίσα-ίσα αυτή η δίωξη μας έχει κάνει πιο δυνατούς και έχει συσπειρώσει τον κόσμο μας ακόμα περισσότερο» και συμπλήρωσε πως «επειδή μάλιστα υπάρχει μεγάλη αδικία πολλοί αναποφάσιστοι οι οποίοι δεν θα έρχονταν εύκολα κοντά μας φρόντισαν να ενημερωθούν πραγματικά κι όχι ό,τι τους δείχνει το κατεστημένο».

Όταν τη ρωτήσαμε τι της λέγει ο κόσμος, είπε, πως «παρόλο ότι είμαι μέσα στο σπίτι μου κλειδωμένη και δεν μπορώ να βγω τα μηνύματα είναι πάρα πολύ θετικά, με παίρνει πάρα πολύς κόσμος τηλέφωνο από όλη την Ελλάδα να δηλώσει τη συμπαράστασή του και την παρουσία του. Δεν υπάρχει καμία σχέση σ’ αυτά που βλέπομε στις δημοσκοπήσεις με αυτό που βιώνω εγώ».

Πιστεύει ότι θα γίνει νοθεία στην έκβαση των αποτελεσμάτων. Όταν την ρωτήσαμε αν διακινδυνεύει μία πρόβλεψη, είπε «για ποσοστά δεν μπορώ να προβλέψω διότι θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τη νοθεία που θα γίνει, αλλά σε όλες στις περιπτώσεις θα είμαστε τρίτο κόμμα», ενώ στην ερώτηση «πώς προδιαγράφετε ότι θα γίνει νοθεία;», η κ. Ζαρούλια τόνισε ότι «από τη στιγμή που μας έχουν βάλει φυλακή αυτό είναι μία μορφή νοθείας. Έχουν γίνει καταγγελίες από τις προηγούμενες εκλογές και το έχουμε δει στην πραγματικότητα, πως εκεί που είχαμε εκλογικούς αντιπροσώπους είχαμε πάρα πολλά ψηφοδέλτια, εκεί που δεν είχαμε δεν βρήκαμε την ψήφο μας. Τώρα όμως σας διαβεβαιώνω ότι η προσέλευση του κόσμου για να μπει εκλογικός αντιπρόσωπος και να προστατεύσει την ψήφο του είναι υπερδιπλάσια από τις τελευταίες εκλογές, γι’ αυτό είμαι αισιόδοξη ότι θα είμαστε το τρίτο κόμμα. Νοθεία θα γίνει διότι είμαστε τρίτο κόμμα και το έχουμε ζήσει αυτό, έχουμε πολλές καταγγελίες από προηγούμενες εκλογές και υπάρχει αυτό το πράγμα».

Στην ερώτηση με ποιον θα δεχόσαστε να συνεργαστείτε προεκλογικά για τον σχηματισμό κυβέρνησης, είπε «μόνο με τη Χρυσή Αυγή». Αναφορικά με τα φυλακισμένα στελέχη του κόμματος, υπογράμμισε πως «είμαστε όλοι υποψήφιοι και θα εκλεγούμε όλοι πάλι και δεν θα είμαστε μόνο εμείς, αλλά θα εκλεγούν πολύ περισσότεροι» και υποστήριξε πως «είμαστε παγκόσμιο φαινόμενο, όχι στην Αμερική ή στην Ευρώπη δεν γίνεται αυτό, αλλά ούτε και στις τριτοκοσμικές χώρες δεν γίνεται αυτό το πράγμα». Τόνισε πως «στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής έχουμε και καινούργια δικαστικά ήθη, με αυτό τον τρόπο έχει καταργηθεί και το τεκμήριο της αθωότητας, δηλαδή δεν έχουν βρεθεί αποδείξεις για τίποτε και παρόλα αυτά επιμένουν να μας κρατούν έγκλειστους».

Πρόσθεσε πως «είναι καθαρά πολιτική η δίωξη, για να μην αναφερθώ στο τελευταίο που είδε το φως της δημοσιότητας που ο κ. Σαμαράς έπαιρνε ανώτατο δικαστικό τον κ. Ντογιάκο, τον επονομαζόμενο και «Παναθηναϊκάκια», «οι τρεις επόμενοι που θα πάνε…» και χρησιμοποίησε μία άσχημη λέξη. Υπάρχει η πρώτη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Σαμαράς στον Πρετεντέρη ο οποίος είπε επακριβώς ότι ‘εγώ ήμουν στην Αμερική, μπορούσα να κάνω τηλέφωνο για να επηρεάσω την κατάσταση; Δεν το έκανα τουλάχιστον στην αρχή’, το ομολόγησε ο ίδιος».

Στην ερώτηση «πότε εκπνέει η προθεσμία της προφυλάκισής σας;», είπε: «του συζύγου μου, του κ. Παππά και του κ. Λαγού στις 28 Μαρτίου. Βέβαια ο κ. Λαγός και ο σύζυγός μου έχουν μετά κι άλλο κατ’ οίκον περιορισμό ενώ ο κ. Παππάς θα αφεθεί ελεύθερος. Περιμένουμε και το βούλευμα, βέβαια και να έχει κάποιος σώας τας φρένας του διότι εμείς εδώ βιώνουμε τον απόλυτο παραλογισμό. Ο κ. Ντογιάκος έγραψε ότι δεν βρέθηκαν όπλα και μαύρο χρήμα αλλά επειδή το καταγγέλλουν μάρτυρες κάτι θα πρέπει να υπάρχει, δηλαδή ένας εχέφρονας άνθρωπος τι καταλαβαίνει από αυτό;».

Όταν την ρωτήσαμε αν τα Μέσα Ενημέρωσης προβάλλουν την προεκλογική σας εκστρατεία, είπε «βεβαίως και το δεκάλεπτό μας και ό,τι προβλέπεται. Βέβαια είχαμε κάποιες δυσκολίες στους δήμους, δεν είμαι ενήμερη εάν τελικά κατορθώσαμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει και πρέπει, αλλά βλέπετε εμείς είμαστε οι αντιδημοκράτες και όλοι οι άλλοι που πασχίζουν να απαγορεύσουν ένα κόμμα το οποίο έχει ψηφιστεί από μισό εκατομμύριο Ελλήνων και πλέον να συμμετάσχει επί ίσοις όροις και να θέλουν να το φιμώσουν, αυτοί δεν είναι αντιδημοκράτες, αυτό είναι απόλυτα δημοκρατικό γι’ αυτούς».
Αναφορικά με το πώς συμπεριφέρεται η καινούργια κρατική τηλεόραση η ΝΕΡΙΤ, υπογράμμισε πως «τηρεί τους κανονισμούς, βέβαια έμαθα ότι τις προάλλες που έγινε η μεγάλη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη ότι την μέρα που μίλησε για πολύ λίγο ο αρχηγός έριξε μαύρο».

Σχετικά με το αν ζήτησε η Χρυσή Αυγή να προβάλλουν τις διαφημίσεις της, είπε «εμείς δεν έχουμε τα χρήματα για επί πλέον διαφημίσεις παρά μόνο αυτές που είναι υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα να προβάλλουν. Κατά τα άλλα έχουμε τυπώσει κάποια λιτά φυλλάδια κι έχουμε κάνει διανομές χέρι με χέρι και κάνουμε τον αγώνα μας κοντά στον λαό. Εγώ δεν μπορώ διότι μου έχουν επιβάλλει κατ’ οίκον περιορισμό, αλλά υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές οι οποίοι είναι στους δρόμους κι έρχονται σε επαφή κάθε μέρα με χιλιάδες συμπολίτες μας και ακούμε τα καλύτερα λόγια κι αυτή είναι η καλύτερη δημοσκόπηση για μένα».

Όταν την ρωτήσαμε «τι σας λέγει ο σύζυγός σας μέσα από τη φυλακή;, πώς είναι οι συνθήκες εκεί, πώς του συμπεριφέρονται;», απάντησε ότι «οι συνθήκες είναι όπως όλους τους κρατουμένους, το μόνο ότι δεν είναι με άλλους ποινικούς, κατά τα άλλα τα ωράρια είναι τα ίδια, τον κλειδώνουν δύο ώρες το μεσημέρι, τον κλειδώνουν στις 8 το βράδυ. Οι φύλακες δεν μπορεί παρά να είναι ευγενικοί διότι ο σύζυγός μου είναι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος, τίποτε, τυπικά».

Στην ερώτηση «εξηγείστε μας αν θέλετε ακριβώς ποιο είναι το κατηγορητήριο εναντίον του συζύγου σας;», η κ. Ζαρούλια επεσήμανε ότι «δεν είναι μόνο εναντίον του συζύγου μου, αλλά εναντίον των 18, ότι είμαστε αρχηγοί «εγκληματικής οργάνωσης» κι αυτό το θυμήθηκαν τώρα επειδή παίρνουμε ψήφους διότι τόσα χρόνια η Χρυσή Αυγή υφίστατο αλλά δεν έπαιρνε αυτά τα ποσοστά» ενώ στην ερώτηση «πώς απαντάτε σ’ αυτές τις κατηγορίες;», είπε ότι «δεν είναι θέμα πώς απαντούμε εμείς, μας έχουν ελέγξει και δεν έχουν βρει τίποτε. Το ΣΔΟΕ έκανε οικονομικό έλεγχο και στο κόμμα και στον καθένα από εμάς προσωπικά και σε συνεργάτες μας και δεν βρήκαν απολύτως τίποτε. Η δίωξη είναι αμιγώς πολιτική διότι τον Μπούκουρα τον αποφυλάκισαν την ημέρα που γινόταν το ψήφισμα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αυτό ήταν το αντάλλαγμα δηλαδή να πάρει την ελευθερία του προκειμένου να ψηφίσει και όντως έτσι έγινε. Εμείς ρίξαμε την κυβέρνηση και είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό».

Αν η Χρυσή Αυγή λαμβάνει την επιδότηση από το κράτος που παίρνουν τα κόμματα, ανέφερε «όχι, ούτε τώρα για τις εκλογές μας έδωσαν χρήματα, ούτε τίποτε, εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά, με ένα νομοθέτημα που έκανε ο κ. Αθανασίου ο οποίος φροντίζει να βρίσκονται εκτός φυλακών έμποροι ναρκωτικών, φτιάχνει διάφορα και ανακατεύει η Δικαιοσύνη».

Στην ερώτηση πώς τα βγάζετε πέρα οικονομικώς, είπε ότι «ο μισθός ενός βουλευτή είναι πάρα πολύ μεγάλος. Εμείς δεν τα κάνουμε ούτε κότερα, ούτε ακριβές βίλες με πισίνες, ούτε τίποτε. Διαχειριζόμαστε τα λεφτά προς όφελος του ελληνικού λαού, κι εγώ από τα εξήμισι χιλιάρικα που παίρνω τα δυόμισι τα δίνω στο κόμμα μου για να τα διαχειριστεί όπως αυτό το νομίζει».

Για την Ομογένεια της Αμερικής είπε ότι «μας βοηθούν πάρα πολύ, εύχομαι καλή χρονιά και ξέρουμε ότι αγαπούν την πατρίδα περισσότερο από αυτούς που είναι εδώ στην Ελλάδα».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-ths-sunagwnistrias-elenhs-zaroulia-sthn-omogeneiakh-efhmerida-et#ixzz3PUzRtFwF