Π. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος που παραμένει εδώ και 13 μήνες παράνομα προφυλακισμένος με εντολή Σαμαρά μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Θεσσαλία TV.

Αρχικά, δήλωσε πως δέσμευση των Ελλήνων Εθνικιστών είναι οι κλέφτες να πάνε στη φυλακή και να επιστρέψουν τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό. Στην συνέχεια επεσήμανε πως όσο και να προσπαθούν τα παπαγαλάκια του συστήματος να παραπλανήσουν τον ελληνικό Λαό, η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα στις εκλογές.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος επανέλαβε πως ο Αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα συνεχίζεται, καθώς όλοι οι Συναγωνιστές δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω παρά τις παράνομες πολιτικές διώξεις. Η Χρυσή Αυγή πάνω από τα Μνημόνια και τους τοκογλύφους βάζει τους Έλληνες!

Τέλος, τόνισε πως σύντομα όλοι οι παράνομα προφυλακισμένοι Συναγωνιστές θα δικαιωθούν, αφού η Χούντα Σαμαρά που έστησε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής θα καταρρεύσει και επίσημα στις 25 Ιανουαρίου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/p.-hliopoulos-trito-komma-h-chrush-augh-para-ta-geloia-senaria-tou-susthmat#ixzz3PV1xhAP5