ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κοσμοσυρροή στον Ασπρόπυργο για την ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη από τα κελιά της Τιμής - Φωτορεπορτάζ

Ασφυκτικά γέμισε το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου όπου εκατοντάδες φίλοι της Χρυσής Αυγής συνέρρευσαν για να ακούσουν τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Συναγωνιστής που έκανε την προεκλογική του ομιλία από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου παραμένει πολιτικός κρατούμενος με εντολή Σαμαρά, ανέλυσε της προτάσεις της Χρυσής Αυγής για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.

Τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη δύναμη που θα αλώσει το πολιτικό σύστημα και θα είναι η μοναδική πραγματική εθνική αντιπολίτευση. Κάλεσε όλους τους Συναγωνιστές να δώσουν τον Αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή για την Νίκη και να διαφυλάξουν την λαϊκή ετυμηγορία ως εκλογικοί αντιπρόσωποι.

Το σύστημα θα κάνει το παν για να ανακόψει την Χρυσή Αυγή, αλλά το βράδυ της Κυριακής θα ξεφτιλιστεί για ακόμη μια φορά, όταν ο πολιτικός κρατούμενος Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαος Γ, Μιχαλολιάκος θα λάβει από τα κελιά της Τιμής την τρίτη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απεύθυναν οι Συναγωνιστές:

Μιχάλης Γιαννόγκωνας, υποψήφιος Β΄ Αθηνών

Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος, υποψήφιος Αττικής

Βενιέρης Αντώνης, υποψήφιος Αττικής

Κατοίκου Αλεξάνδρα, υποψήφια Αττικής

Κελεπούρης Παναγιώτης, υποψήφιος Αττικής

Μουλάς Χρήστος, υποψήφιος Αττικής

Τσολιάκου Ιουλία, υποψήφια Αττικής

Ελευθέριος Συναδινός, ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kosmosurroh-ston-aspropurgo-gia-thn-omilia-tou-hlia-kasidiarh-apo-ta-kelia#ixzz3PaITBF2m