ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

ΜΙΧΑΛΙΟΛΙΑΚΟΣ 44

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα «Εμπρός«

Ευχές ολόθερμες από το κελί μιας φυλακής όπου άδικα παραμένω κρατούμενος ενός φαύλου καθεστώτος για το έτος 2015. Ευχές προς όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, προς το λαό μας τον υπερήφανο, μα αλίμονο μοιραία παθητικό απέναντι στην ξενόδουλη εξουσία.

Εύχομαι το 2015 να αφήσει πίσω του τα χρόνια της υποταγής και να επιστρέψει η εθνική αξιοπρέπεια στη χώρα των Ελλήνων. Να γίνει παρελθόν το καθεστώς των μνημονίων και η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας με την υπογραφή αυτών, που δυστυχώς κυβερνούν τον τόπο. Να γίνει παρελθόν η φτώχεια, που όμοια διαφθείρει με τον πλούτο τους ανθρώπους και τους κάνει ανήμπορους να αντισταθούν στην απάνθρωπη εξουσία. Αυτό μπορεί να συμβεί όχι με τις αλχημίες των αριθμών στις οποίες επιδίδονται τόσο οι εγχώριοι, όσο και οι ξένοι τοκογλύφοι. Προπαντός όμως, πέρα από τα υλικά αγαθά αυτό που προέχει είναι η επιστροφή στα Ιδανικά. Να σταματήσει ο λαός μας να είναι μία έρημος χώρα από Ιδέες και Αξίες και όλοι να τρέχουν για το γέννημα του Σατανά, που δεν είναι άλλο από το χρήμα! Οι Έλληνες να αντιληφθούν πως αξίζουν μόνο αυτά τα οποία δεν αγοράζονται ούτε πουλιώνται!

Η μόνη διέξοδος για να ξεφύγει η χώρα από την οικονομική κρίση, από την ανέχεια και τον ζόφο είναι να αντιληφθεί ότι καλές ημέρες θα έρθουν μόνο με επιστροφή στην παραγωγή, στην πραγματική οικονομία και όχι με τα δάνεια των διεθνών αφεντικών του χρήματος, οι οποίοι μας θέλουν να είμαστε διαρκώς υποτεταγμένοι. Μία επιστροφή του Έθνους στα Ιδανικά πέρα από τους αριθμούς και τις διαστροφές της οικονομίας των απατεώνων, θα είναι και μία πραγματική επιστροφή στην πολιτική.

«Καλές ημέρες» θα έρθουν μόνο με επιστροφή στην παραγωγή, στην πραγματική οικονομία και όχι με τα δάνεια των διεθνών αφεντικών του χρήματος οι οποίοι μας θέλουν να είμαστε διαρκώς υποτεταγμένοι. Μία επιστροφή του Έθνους στα Ιδανικά πέρα από τους αριθμούς και τις διαστροφές τις οικονομίας των απατεώνων, θα είναι και μία πραγματική επιστροφή στην πολιτική.

Όπως όλοι γνωρίζετε το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου έπεσε και στις 25 Ιανουαρίου έχουμε εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία κάνει μία βρώμικη προπαγάνδα με σημαία της τον φόβο και σύνθημα ή Σαμαράς ή χάος. Πρόκειται για μια αρρωστημένη μεσσιανική νοοτροπία βαθειά ασθενών ατόμων, την οποία νοοτροπία εμείς γνωρίσαμε και γνωρίζουμε με την άδικη και συνεχιζόμενη φυλάκισή μας. Μόνο σε μία τυραννία είναι δυνατόν να συμμετέχει ένα κόμμα στις εκλογές, έχοντας στην φυλακή την ηγεσία του και φτάνοντας μέχρι το παράλογο σημείο βουλευτές οι οποίοι δεν ευρίσκονται στην φυλακή να μην έχουν δικαίωμα δημόσιου λόγου!!! Αυτά δεν μπορούν να συμβαίνουν σε μία δημοκρατία. Αυτά συμβαίνουν στην χούντα Σαμαρά- Βενιζέλου.

Πέρα για πέρα υποκριτικός και ο δεκαετίες ολόκληρες καθυστερημένος αντικομμουνισμός της Ν.Δ. Λένε στους Έλληνες ότι πρέπει να την ψηφίσουν για να μη έρθει ο κομμουνισμός… Μα αυτοί δεν κυβερνούσανε μαζί με την ΔΗΜΑΡ; Κομμάτι και εξέλιξη του ΚΚ εσωτερικού δεν είναι η ΔΗΜΑΡ; Επώνυμα στελέχη της Ν.Δ. μιλούν ακόμη και για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί δεν υπάρχει κομμουνιστικός κίνδυνος; Για την κουτάλα της εξουσίας ο Σαμαράς και οι αυλικοί του όχι με κομμουνιστές μπορούν ακόμη και να συγκυβερνήσουν, αλλά και με τον διάβολο ακόμα. Μη ξεχνάμε άλλωστε, ότι τον ΣΥΡΙΖΑ τον οδήγησε στα πρόθυρα της εξουσίας το καθεστώς του μνημονίου, ο ίδιος ο Σαμαράς με τα έργα και τις ημέρες του. Για αυτό και είναι οι πλέον ακατάλληλοι για να σταματήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο μία δυναμική εθνική αντιπολίτευση, μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να πολεμήσει τον μαρξιστικό εθνομηδενισμό του ΣΥΡΙΖΑ και όχι οι φιλελεύθεροι εθνομηδενιστές της κεντροδεξιάς. Άλλωστε εμάς πολέμησε η Ν.Δ., όχι τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμάς μας έβαλε στην φυλακή και τον ΣΥΡΙΖΑ τον πάει για εξουσία. Αυτοί λοιπόν θα μας σώσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ; Όσοι ζωντανοί, όσοι έχουν ψυχή δυνατή και καρδιά ελληνική να ξεπεράσουν τον φόβο και τους εκβιασμούς, έχουν μόνον έναν δρόμο: Την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για μία αληθινά εθνική πολιτική.

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙAΚΟΣ
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού

Διαβάστε περισσότερα: Μόνο μια δυνατή Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει τον Σύριζα – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου | Χρυσή Αυγή