ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟ… ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΗΛΙΟΥ ΣΤΟ GSTAAD PALACE, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ!

 miliou1

Γράφει ο Αντίοχος

Πολλά φιλάκια στα εν Ελλάδι… κοροϊδάκια, από το Gstaad Palace, το πιο κοσμικό θέρετρο της Ελβετίας, όπου οι τιμές των δωματίων ξεκινούν από 2.000 ευρώ τη βραδιά, στο οποίο πέρασε την Πρωτοχρονιά αντάμα με… της γης τους κολασμένους δισεκατομμυριούχους, στέλνει η Ελιάνα Μηλιού, κόρη του… σκληρού μαρξιστή-λενινιστή του ΣΥΡΙΖΑ, που… πονάει και υποφέρει νύχτα και μέρα για τη φτώχεια και τη δυστυχία του ελληνικού λαού! Κάπως έτσι τα γράφει ο αστικός τύπος, που αποστολή του ήταν ανέκαθεν η δυσφήμηση των λαϊκών αγωνιστών της αριστεράς και της προόδου, στα μάτια του προλεταριάτου.

Ωστόσο, όπως θα σας αποκαλύψουμε σήμερα, δεν είναι αυτό που φαίνεται εκ πρώτης όψεως! Ε, λοιπόν, η κόρη του Μηλιού πήγε μέσα στο άντρο του διεθνούς καπιταλισμού (που τόσο σιχαίνεται…) σε μυστική κομματική αποστολή, άριστα μελετημένη και σχεδιασμένη από τον ίδιο τον ταβάριτς Τσίπρα! Ο βέρος μαρξιστής-λενινιστής μπαμπάκας της, που προαλείφεται για επικεφαλής του ΣΔΟΕ όταν ο λαός –δια του ΣΥΡΙΖΑ- ανέλθει στην εξουσία, τη διάλεξε ανάμεσα σε δεκάδες άλλες εκλεκτές συντρόφισσες και την έστειλε εκεί φιλοξενούμενη μιας προλετάριας καμαριέρας, να μείνει σε μια καμαρούλα μια σταλιά, δύο επί τρία (που ’λεγε στο τραγούδι του και ο επίσης βέρος μαρξιστής-λενινιστής Νταλάρας – καλή του ώρα), για να… κατασκοπεύσει ποιοι Έλληνες καπιτάλες πάνε σ’ αυτό το άντρο της χλιδής και σ’ έναν μήνα από τώρα να τους… ξεσκίσει στη φορολογία και να τους τα πάρει όλα –και μετρητά και κότερα και βίλες κι αυτοκίνητα- για να τα… μοιράσει στο προλεταριάτο!

Αυτή ειν’ η αλήθεια κι όποιος… κερατάς δεν την πιστεύει να… σκάσει και να πλαντάξει!