ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΣΑΜΑΡΑ

samaras_klepsidra1_copy__article

Άρθρο του Βουλευτή Σερρών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Αρτέμη Ματθαιόπουλου

Σε 25 ημέρες από σήμερα διαλύεται οριστικά η μνημονιακή χούντα του Σαμαρά, που μετά από μόλις 2μιση χρόνια διακυβέρνησης της χώρας κατάφερε να γκρεμίσει συθέμελα οτιδήποτε είχε απομείνει όρθιο από την ληστρική πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Ενός ΠΑΣΟΚ που ο Σαμαράς όχι μόνο δεν έβαλε στη φυλακή, όπως αρχικά διατυμπάνιζε στα πλαίσια της “κάθαρσης” που θα επέβαλε, ούτε και απομόνωσε από τα πολιτικά πράγματα της χώρας με αφορμή την εκλογική του συρρίκνωση, αλλά, αντιθέτως, κατέστησε αναπόσπαστο μέρος της εξουσίας με πλήρη δικαιώματα. Έκτοτε, από τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 η ΝΔ μετατράπηκε σε διαχειριστή μιας διεφθαρμένης συγκυβέρνησης της οποίας ουδέποτε είχε τον έλεγχο, όχι μόνο επειδή ο Βενιζέλος είχε το πάνω χέρι σε όλα τα θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής, αλλά επειδή, ως γνωστόν, όλες οι ελλαδικές κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης λειτουργούν κατόπιν εντολών από ξένα κέντρα εξουσίας.

Το θλιβερό, όμως, πέρα από τα αναμενόμενα, είναι ότι ο Σαμαράς αρνούμενος να αποδεχτεί την ήττα την οποία ο ίδιος επέβαλλε στο κόμμα του, στράφηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής με στόχο την περισυλλογή των χαμένων  ψήφων της ψοφοδεξιάς του. Και για τις ψήφους ο Σαμαράς απέδειξε ότι είναι ικανός να κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ: από το να εκβιάζει το εκλογικό σώμα αναπαράγοντας ψέματα μέχρι το να κλείσει στη φυλακή βουλευτές της τρίτης δύναμης της χώρας με σταλινικές μεθόδους.

Αυτό όμως που δεν υπολόγισε είναι η ακλόνητη πίστη των εθνικιστών στην Ηγεσία του Κόμματος και την προσήλωση τους στις αξίες που αυτό πρεσβεύει και την έμπρακτη υποστήριξη του ελληνικού λαού, που πλέον έχει αηδιάσει από την κατάντια ενός ανθρώπου που από τη μία εμφανίζεται με υπεροπτικό ύφος να απαιτεί από την παράγκα του Αθανασίου να μας εξοντώσει δικαστικά και από την άλλη με ύφος ωχρό και καταθλιπτικό να παρακαλάει να τον στηρίξουμε στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας για να παριστάνει τον πρωθυπουργό για λίγους ακόμη μήνες.

Και τώρα, στο τέλος αυτής της περιπετειώδους διαδρομής του που ξεκίνησε με υποσχέσεις που ποτέ δεν υλοποίησε και τελειώνει με μια επερχόμενη εκλογική συντιβή άνευ προηγουμένου, ο Σαμαράς αποχωρεί με το στίγμα του προδότη και του δικτάτορα, έχοντας διαλύσει το Σύνταγμα κι έχοντας εξευτελίσει κάθε έννοια δικαίου. Αλλά αυτή του την πτώση στην πλήρη ανυπολυψία την οφείλει, πέρα από τον εαυτό του, στην Χρυσή Αυγή, που παραμένει ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων, καίτοι παράνομα διωκώμενη για αδικήματα ΓΝΩΜΗΣ. Στην Χρυσή Αυγή που δεν εκβιάστηκε, που δεν εξαγοράστηκε, που δεν προσκύνησε και δεν συμβιβάστηκε στην ιδέα μιας ήσυχης κι εύκολης κοινοβουλευτικής πορείας με αντάλλαγμα την απόλυτη ξεφτίλα, αυτή της προδοσίας απέναντι σε όλα όσα μας οδήγησαν στο κοινοβούλιο.

Οδεύουμε προς πρόωρες εθνικές εκλογές και δυστυχώς η κλίκα του Αθανασίου συνεχίζει με γελοία προσχήματα να κρατά έγκλειστη τη μισή Κοινοβουλευτική μας Ομάδα και τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τη δημοκρατία τους. Διότι αν πράγματι υπήρχε δημοκρατία σε αυτή τη χώρα στις επικείμενες εκλογές άπαντες οι παράνομα προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα ήταν ελεύθεροι να συμμετάσχουν στον προεκλογικό αγώνα, με ομιλίες, συγκεντρώσεις και τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές συνεντεύξεις. Αλλά όλα αυτά τα φαιδρά σύντομα θα λάβουν οριστικό τέλος, διότι σε 25 ημέρες από σήμερα διαλύεται οριστικά η μνημονιακή χούντα του Σαμαρά και ανατέλει η Χρυσή Αυγή του ελληνισμού και με το επερχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα της κάλπης δίνουμε την καλύτερη απάντηση στους σκευωρούς, που μετά βεβαιότητας είχαν άλλα σχέδια και προοπτικές για το 2015. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ζωή είναι απρόβλεπτη και ο Θεός μεγάλος, κάποιοι είναι τίμιοι και προφυλακίζονται, αλλά παραμένουν νικητές και τελικά δικαιώνονται ενώ κάποιοι άλλοι που παριστάνουν τους σπουδαίους γκρεμίζονται εν μία νυκτί και οδηγούνται στον πνευματικό εκφυλισμό και την παράνοια, την φυλακή ή και τα δύο μαζί… 

Διαβάστε περισσότερα: Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την οριστική ήττα του θλιβερού δικτάτορα Σαμαρά | Χρυσή Αυγή