2014: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΕΡΙΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ!

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 35

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας

Το έτος 2014 ανέτειλε με τις χειρότερες δυνατές προοπτικές για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών: ο Αρχηγός, δύο βουλευτές και δεκάδες συναγωνιστές βρίσκονταν ήδη προφυλακισμένοι από τη Χούντα Σαμαρά, ενώ τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ανέλαβαν εργολαβικά τον διαρκή βομβαρδισμό της κοινής γνώμης με χρυσοπληρωμένα ρεπορτάζ ψεύδους και χυδαίων συκοφαντιών εις βάρος του Κινήματός μας, δίχως βεβαίως να παρέχουν τη δυνατότητα απάντησης από μέρους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Στην ανήθικη εκστρατεία των πληρωμένων κονδυλοφόρων και των διεφθαρμένων της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή απάντησε με αδιάκοπο Πολιτικό Αγώνα μέσα σε άκρως δυσχερείς συνθήκες.

Ιανουάριος

Από τις αρχές κιόλας του νέου έτους το αντεθνικό Καθεστώς φανέρωσε τις προθέσεις του: οι συναγωνιστές Γ. Γερμενής και Π. Ηλιόπουλος προφυλακίζονται στις 11 Ιανουαρίου, μετά την πολύωρη ανάκρισή τους στις ειδικές εφέτες-ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου, παρουσία του εισαγγελέα Ντογιάκου. Το «έγκλημά» τους υπήρξε το γεγονός πως είναι βουλευτές ενός νομίμου Πολιτικού Κινήματος το οποίο ψηφίστηκε από σχεδόν 450.000 Έλληνες και Ελληνίδες.

Μέσα σε κλίμα μαζικής πολιτικής τρομοκρατίας από τσοντοκάναλα και κιτρινοφυλλάδες κατ’ εντολή του Μαξίιμου, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα διοργανώνει όπως κάθε χρόνο από το έτος 1997, την εκδήλωση των Ιμίων προς Τιμήν των Πεσόντων του Πολεμικού μας Ναυτικού, Γιαλοψού, Καραθανάση και Βλαχάκου. Δεκάδες χιλιάδες Εθνικιστών συγκεντρώνονται στο κέντρο της Αθήνας, στέλνοντας στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά μήνυμα ηχηρότατο και διττό: αφενός πως δεν λησμόνησαν την προδοσία των Ιμίων το 1996 και αφετέρου περιφρόνησης στις βρώμικες μεθοδεύσεις ενός Καθεστώτος αντεθνικού, το οποίο καταπατώντας κάθε έννοια συνταγματικού δικαίου επιχειρεί να θέσει εκτός πολιτικού στίβου το μοναδικό Λαϊκό Κίνημα το οποίο αντιστέκεται στον αφελληνισμό, στην υποτέλεια και την εξαθλίωση.

Δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων και Ελληνίδων διατρανώνουν την ακλόνητη Πίστη τους στον Αρχηγό, στο Κίνημα και στην Πατρίδα!

DSCN9735

Φεβρουάριος

Σε απάντηση της λυσσαλέας και ανήθικης πολεμικής των αντιπάλων του, το Λαικό Εθνικιστικό Κίνημα ανακοινώνει τα ψηφοδέλτια ανά περιφέρειες και δήμους των συνδυασμών της Ελληνικής Αυγής σε όλη την Ελλάδα. Το Κίνημα βρίσκεται σε εκλογικό οργασμό, με τα στελέχη του να οργώνουν κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος και τον Ελληνικό Λαό να αγκαλιάζει την μεγαλειώδη εθνική προσπάθεια, γυρνώντας την πλάτη του στη συντονισμένη επίθεση λάσπης που εκπορεύεται από τα υπόγεια του Μαξίμου και διαχέεται δια των διαπλεκόμενων μέσων μαζικής εξαπάτησης.

DSCN0002

Μάρτιος

Η βρώμικη προπαγάνδα της Χούντας Σαμαρά εις βάρος της Χρυσής Αυγής κορυφώνεται. Ενώ ο Αρχηγός της, 4 βουλευτές της και δεκάδες συναγωνιστές υφίστανται με θάρρος και αυταπάρνηση τις παράνομες πολιτικές διώξεις του Καθεστώτος, ο εκλεγμένος με τις ψήφους Χρυσαυγιτών βουλευτής Λάρισας ανακοινώνει την ανεξαρτητοποίησή του. Η κατάπτυστη αυτή ενέργεια συσπειρώνει ακόμη περισσότερο τους Εθνικιστές και το Κίνημα τον καλεί να παραδώσει την έδρα της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας πως «Πριν την Ανάσταση υπάρχει πάντα ένας Ιούδας»!

Λίγες μέρες μετά, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή απαντά στις ανήθικες μεθοδεύσεις των σκευωρών δια της διαγραφής του βουλευτή Κορινθίας από την κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος, θέτοντας πρόωρο και αποφασιστικό τέλος στα σενάρια της πιάτσας Συγγρού για μαζικές αποσκιρτήσεις βουλευτών από τη Χρυσή Αυγή. Η απόφαση επιδοκιμάζεται από το σύνολο των Εθνικιστών και η Ενότητα του Κινήματος ατσαλώνεται απέναντι στις ραδιουργίες των εχθρών του Λαού και της Πατρίδος.

ΑΛΕΞ+ΜΠΟΥΚ

Απρίλιος

Η πολιτική ζωή της χώρας συνταράσσεται συθέμελα από το οπτικοακουστικό υλικό συνομιλίας μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος, Η. Κασιδιάρη και του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκου. Ο τελευταίος ομολογεί κυνικά πως η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι αμιγώς πολιτική και εξαπολύθηκε από τον Σαμαρά με στόχο να πάρει πίσω τις ψήφους που απώλεσε η Νέα Δημοκρατία! Περιγράφει μάλιστα τον τρόπο με τον οποίο επείσθη η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ε. Κουτζαμάνη να ζητήσει τις διώξεις, κάνοντας σαφώς λόγο για παραδικαστικό κύκλωμα γύρω από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, το οποίο και «τρέχει» τις διαδικασίες! Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, η αξιωματική αντιπολίτευση, τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και τα μέσα εξαπάτησης, θάβουν το ντοκουμέντο το οποίο εξυφαίνει σε όλο της το βάθος την πολιτική σκευωρία εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Η «ανεξάρτητη» δικαστική εξουσία παρεμβαίνει άμεσα, όχι όμως ασκώντας ως όφειλε διώξεις στους σκευωρούς της συνταγματικής εκτροπής, αλλά στον συναγωνιστή Κασιδιάρη, απειλώντας όποιον τολμήσει να δημοσιοποιήσει ανάλογο οπτικοακουστικό υλικό με πολυετείς ποινές φυλάκισης! Παρά ταύτα, η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού έχει πειστεί για την αθωότητα των Πολιτικών Κρατουμένων της Χρυσής Αυγής και για τη διαπλοκή εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας υπό την αρωγή του συνόλου των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου.

Μάιος

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, περισσότερο δυνατό από ποτέ, κατορθώνει συντριπτικά πλήγματα έναντι της Χούντας Σαμαρά και των κολαούζων της, επιτυγχάνοντας την εκλογή συμβούλων σε όλα τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, όπου συμμετείχαν οι συνδυασμοί της Ελληνικής Αυγής. Κυρίως όμως, μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας και ακατάσχετης λασπολογίας, κατορθώνει να εκλέξει τρεις εκπροσώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με πανελλαδικό ποσοστό της τάξεως του 9,40%, αυξάνοντας τις δυνάμεις του κατά 110.000 περίπου ψήφους!

Το αποτέλεσμα προκαλεί πανικό και απελπισία στα χαλκεία του Μαξίμου, ενώ ταυτόχρονα σκορπίζει ασυγκράτητο ενθουσιασμό στους αγωνιζόμενους Χρυσαυγίτες σε κάθε γωνιά της Πατρίδος. Προπαντός όμως, τσακίζει αίφνης τις επικοινωνιακές απόπειρες του διεφθαρμένου Καθεστώτος πολιτικάντηδων και δημοσιογραφικών λακέδων να παρουσιάσουν την Χρυσή Αυγή ως ένα υπό διάλυση μόρφωμα-εγκληματική οργάνωση.

536.000 Έλληνες επιστρέφουν στο Σαμαρά και τη ΝΔ την πολιτική τρομοκρατία: εγκληματική οργάνωση είσαι εσύ και η συμμορία του Μαξίμου!

Μ

 

Ιούνιος

Με επικεφαλής τον Αρχηγό του Κινήματος, Ν.Γ.Μιχαλολιάκο, οι πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής μεταφέρονται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Βουλή, για τη διαδικασία άρσης ασυλίας τους. Η υποδοχή που τους επιφυλάσσεται εντός κι εκτός του κτιρίου της βουλής είναι αποθεωτική. Από την αίθουσα της Ολομέλειας, ο Αρχηγός δηλώνει πως οι χειροπέδες είναι Τίτλος Τιμής, ενώ ταυτόχρονα στέλνει μήνυμα Αγώνα καλώντας τον Ελληνικό Λαό σε ολοκληρωτική Εθνική Αντίσταση: «Είστε μια θλιβερή κυβέρνηση μειοψηφίας που πρέπει να πέσει. Δεν μπορείτε να μου λυγίσετε την ψυχή ότι κι αν κάνετε. Ψηφίζετε νομοσχέδια που πουλάνε την Πατρίδα. Καλώ όλον τον Ελληνικό Λαό να δώσει τον Αγώνα τον καλό για να πέσει η αντεθνική κυβέρνηση»!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την μεθόδευση της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά εις βάρος του Συντάγματος και της Λαϊκής Κυριαρχίας, αναφορικά με την εσπευσμένη απόφαση για κλείσιμο της Βουλής: στόχος των επίορκων της πολιτικής εξουσίας είναι να συγκαλύψουν τα πολιτικά σκάνδαλα με το βίντεο Μπαλτάκου και την εμπλοκή του Μιχελάκη σε υπόθεση δωροδοκίας από επιχειρηματία, καθώς επίσης και η ψήφιση παράνομων και αντεθνικών νομοσχεδίων στα θερινά τμήματα της βουλής. Εις ότι αφορά τις αισχρές διακηρύξεις Σαμαρά περί πρωτογενούς πλεονάσματος, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών διακηρύσσει την λαϊκή απαίτηση της φοροελάφρυνσης των πολιτών και της πληρωμής από τις τράπεζες των χρεών με τα οποία φόρτωσαν στις πλάτες του Λαού μας!

Ενώ οι Έλληνες και οι Ελληνίδες διερωτώνται για ποιο λόγο δεν διερευνά η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη τα όσα εγκληματικά ομολογούνται στο βίντεο Μπαλτάκου, ο εισαγγελέας Ντογιάκος και οι ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου αποφασίζουν την προφυλάκιση του συναγωνιστή και βουλευτή Νίκου Κούζηλου. Ολόκληρο τον Ιούνιο, οι Χρυσαυγίτες συγκεντρώνονται έξω από το Εφετείο Αθηνών, όπου η Χούντα Σαμαρά εξευτελίζει τον θεσμό της Δικαιοσύνης καθιστώντας το νομικό δίκαιο της χώρας μας εφάμιλλο τριτοκοσμικών κρατών της Αφρικής. Οι επίορκοι δικαστικοί αποφασίζουν επίσης την προφυλάκιση του συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ενώ καταγέλαστοι περιοριστικοί όροι επιβάλλονται στους υπόλοιπους συναγωνιστές της κοινοβουλευτικής ομάδος: στους συναγωνιστές Κώστα Μπαρμπαρούση και Πολύβιο Ζησιμόπουλο χρηματική εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, στους συναγωνιστές Δημήτρη Κουκούτση και Ελένη Ζαρούλια επιβάλλεται ο πρωτοφανής όρος του κατ’ οίκον περιορισμού, ενώ στους συναγωνιστές Μιχάλη Αρβανίτη και Αντώνη Γρέγο επιβάλλεται η απαγόρευση συμμετοχής σε δημόσιες πολιτικές εκδηλώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή!

Παρά τις χουντικές φαιδρότητες, το Κίνημα διοργανώνει εκδήλωση για τον Μεγάλο Στρατηλάτη του Έθνους, τον Βασιλέα των Μακεδόνων Αλέξανδρο, στη Θεσσαλονίκη, εκδήλωση που στέφεται με απόλυτη επιτυχία και μαζική συμμετοχή.

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 16

Ιούλιος

Η αθλιότητα της πολιτικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται υπό την ένοχη σιωπή του πολιτικού και δημοσιογραφικού υποκόσμου. Στον συναγωνιστή Νίκο Μίχο επιβάλλεται ο όρος του κατ’ οίκον περιορισμού, ενώ ο εισαγγελέας και οι ανακρίτριες αποφασίζουν την προφυλάκιση του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις ακόμη και σε νομικούς κύκλους, οι οποίοι μιλούν πλέον δημοσίως και ανοιχτά για πρωτοφανείς μεθοδεύσεις οι οποίες καταπατούν κάθε έννοια δικαίου εξυπηρετώντας πολιτικές σκοπιμότητες.

KAS_METAFORA

Αύγουστος

Η αλλαγή ελέω θέρους, του εισαγγελέως των φυλακών, φέρει μια ευχάριστη έκπληξη για το Κίνημα και τους Χρυσαυγίτες: γίνεται αποδεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος τίθεται ξανά στη πρώτη γραμμή του Πολιτικού Αγώνα για το γκρέμισμα της Χούντας Σαμαρά και την δικαίωση των Εθνικιστών αγωνιστών.

Στα τέλη του μήνα το Κίνημα συμμετέχει στην εκδήλωση της Νίκης του Εθνικού μας Στρατού στο Βίτσι, η οποία σήμανε και το τέλος του συμμοριτοπολέμου με τη συντριβή των μπολσεβίκων.

Σεπτέμβριος

Η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τα θύματα του μπολσεβικισμού στο Μελιγαλά, γίνεται η αιτία δεκάδων προσαγωγών και απαγόρευσης στους Εθνικιστές να προσεγγίσουν τον χώρο. Δεκάδες διμοιρίες απαγορεύουν ακόμη και σε γερόντους να αποδώσουν Φόρο Τιμής σε συγγενικά τους πρόσωπα, προκαλώντας οργή και θυμηδία σε εκδρομείς και ντόπιους συμπατριώτες μας. Η Χούντα Σαμαρά δείχνει το αντεθνικό της πρόσωπο, με το σύνθημα «ΕΑΜ ΕΛΑΣ Αντώνης Σαμαράς» ν’ αντηχεί από το Μελιγαλά μέχρι τις εσχατιές της αγαπημένης μας Πατρίδος.

DSCN0012

Οκτώβριος

Ο επίορκος εισαγγελέας Ντογιάκος καταθέτει στο δικαστικό συμβούλιο την πρότασή του για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για ένα αισχρό δημιούργημα νοσηρής φαντασίας, το οποίο αποδίδει βαρύτατες κατηγορίες δίχως να παρατίθενται ενοχοποιητικά στοιχεία και έκνομες ενέργειες για τους κατηγορουμένους. Τι είδους σκοπιμότητες εξυπηρετεί ο συγκεκριμένος δικαστικός, θα διαφαινόταν τον επόμενο μήνα, οπότε και πέφτουν τα προσωπεία της δήθεν ανεξάρτητης δικαιοσύνης!

Χιλιάδες Εθνικιστών συγκεντρώνονται στο Σταθμό Λαρίσης, έξω από τα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Αθηνών, στην εκδήλωση αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Κρατούμενους του Κινήματος, ένα έτος μετά την εξαπόλυση των αντισυνταγματικών και παράνομων πολιτικών διώξεων από τη Χούντα Σαμαρά.

DSCN0118

Νοέμβριος

Σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα διοργανώνει Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των δύο Πεσόντων Συντρόφων Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, με τη συμπλήρωση ενός έτους από την στυγερή δολοφονία τους από θρασύδειλους του κόκκινου παρακράτους. Χιλιάδες Εθνικιστές βροντοφώναξαν «ΠΑΡΩΝ!», στο άκουσμα των ονομάτων των νεαρών Ηρώων του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο Ελληνικός Λαός υφίσταται σοκ και δέος από την αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής, ηχητικού ντοκουμέντου στο οποίο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνομιλεί με δικαστικό παράγοντα στον οποίο λέγει τα κάτωθι:

«Πες στον ψηλό τον παναθηναϊκάκια (αναφέρεται στον εισαγγελέα Ι. Ντογιάκο), οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γ@@@σει»!

Πρόκειται για ξεκάθαρη εντολή προφυλάκισης, η οποία συνιστά ωμή παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στην δικαστική, όπερ σημαίνει ευθεία αντισυνταγματική ενέργεια η οποία καταργεί την διάκριση των εξουσιών. Οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου (πλην της φωτεινής εξαιρέσεως μιας βουλευτού του Σύριζα) και οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι έθαψαν το ντοκουμέντο, αποδεικνύοντας πως η ψευδεπίγραφη «δημοκρατία» δεν είναι παρά μια στυγνή και αισχρή, αντεθνική Τυραννία, που βαστά το Λαό μας δέσμιο των διεθνών τοκογλύφων.

Δεκέμβριος

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, φτύνει κατάμουτρα τη Χούντα Σαμαρά και τα σενάρια περί συνδιαλλαγής με το Καθεστώς, προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης από το παραδικαστικό κύκλωμα Σαμαρά-Ντογιάκου, εάν στηρίξει τον υποψήφιο της κυβέρνησης για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Η Χρυσή Αυγή, εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, ψηφίζει και στις τρεις διαδικασίες «Παρών», δίνοντας τη χαριστική βολή στην αντεθνική και μισελληνική Χούντα Σαμαρά!

Μετά από ανείπωτες θυσίες, με δύο Συντρόφους Νεκρούς από τα παρακρατικά σκυλιά, με τον Αρχηγό και έξι ακόμη βουλευτές στις φυλακές Κορυδαλλού, με δεκάδες συναγωνιστές έγκλειστους στα κελιά του Καθεστώτος των διεφθαρμένων, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχίζει ακατάπαυστα τον Αγώνα τον Καλό, για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία.

Χαιρετίζουμε με ολόρθες Σημαίες και Ψυχές, το 2014 ως έτος της εκτόνωσης της Πίστεως στην Εθνική και Κοινωνική Ιδέα και της αδάμαστη Θέλησης για την Τελική Νίκη!

Εισερχόμαστε στο Νέο Έτος με περίσσιο φανατισμό, τον οποίο τροφοδοτεί η αναγκαιότητα της δικαίωσης τόσο των Νεκρών μας Συντρόφων, όσο και των Συναγωνιστών μας που υπομένουν τα μαρτύρια των αντισυνταγματικών διώξεων. Βαδίζοντας Εμπρός με την ακλόνητη πεποίθηση πως η Νίκη μας προσμένει, ερχόμαστε ως Κατακτητές σε ένα κόσμο σάπιο, κόσμο δειλών και προσκυνημένων:

Η Ελλάδα Ανήκει Στους Έλληνες-Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Το παρόν άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» που Κυκλοφορεί