ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΤΩΡΑ!!!

xrysh_aygh

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας. 
Σε αυτό το αποτέλεσμα και την συντριβή του Σαμαρά και του Βενιζέλου έπαιξε τεράστιο ρόλο η συνοχή της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που άντεξε στην αδικία και στις διώξεις που έγιναν με ψέμματα! 
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
Ο Αρχηγός και το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας βρίσκονται έγκλειστοι στον Κορυδαλλό, προφυλακισμένοι και πολιτικοί κρατούμενοι ενός σάπιου και καταρρέοντος καθεστώτος!
Δεν υπάρχει άλλο κόμμα στην Ευρώπη και στον πολιτισμένο κόσμο που να έχει στην φυλακή τον Αρχηγό του. 
Ουσιαστικά, όλη η ηγεσία του Λαϊκού Συνδέσμου βρίσκεται υπό διωγμό, είτε με φυλακίσεις, είτε με κατ’ οικον περιορισμούς, είτε με απειλές και εκφοβισμούς, είτε με γελοίες απαγορεύσεις άρθρωσης πολιτικού λόγου σε κοινό. 
Και τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι πολλά! 
Αντέχει το πολιτικό προσωπικό της χώρας να διεξαχθεί ένας πολιτικός αγώνας άνισος; 
Με τον Αρχηγό και την κοινοβουλευτική ομάδα του τρίτου (ή μήπως δεύτερου;) κόμματος στην φυλακή; 
Αντέχει το πολιτικό προσωπικό της χώρας και ο υπηρεσιακός Πρόεδρος της Δημοκρατίας να ΜΗΝ συμμετέχει ένας Αρχηγός κόμματος στις συσκέψεις Αρχηγών υπό την παρουσία του; Ή ακόμη χειρότερα να προσαχθεί με χειροπέδες για να πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης; 
Με ποια στοιχεία κρατείται ακόμη ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής; Με ποιο σκεπτικό και με ποια δίκη; Να σας απαντήσουμε αν ζορίζεστε. ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ! 
Είναι πλέον μονόδρομος για το δικαστικό σύστημα στο σύνολό του! Είναι μονόδρομος για την δικαιοσύνη που ΔΕΝ μπορεί να υποκύπτει πλέον στους εντεταλμένους και τα τσιράκια του Σαμαρά, του Δένδια και του Αθανασίου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ!!! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!