«ΝΟ PRISONERS»…ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΕΥΧΕΤΑΙ…

5380183_orig

Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ«

«Κι όποτε κι αν γίνουν εκλογές η ΝΔ πρέπει να σηκώσει «ερυθρά σημαία». Τα προβλήματα της χώρας δεν επιτρέπουν «τσάι και συμπάθεια ». Το αγγλικό Πεζικό ως τον 19ο Αιώνα ήταν το καλύτερο του κόσμου. Όταν πριν την έφοδο σήκωναν ερυθρά σημαία σήμαινε «No prisoners», «Όχι αιχμαλώτους», δεν έμενε ρουθούνι. Αγώνας λοιπόν πανστρατιάς, άτεγκτος σε ιδεολογικό και πρακτικό επίπεδο, χωρίς ίχνος υποχώρησης, συμβιβασμών και φιλοφρονήσεων σε όλους αυτούς που βλάπτουν την Πατρίδα, με όλα τα πολιτικά και θεσμικά μέσα της πολύπαθης Δημοκρατίας μας. Να ενώσουμε την μεγάλη βάση μας, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να ισοπεδώσουμε τα σκύβαλα που σηκώθηκαν ως σαθροί ρυπαροί τοίχοι ανάμεσα σε μας και πλήθος πολιτών που βλέπουν τώρα τι καπνό φουμάρουν οι επιλογές της οργής τους, όσο δίκαιη και κατανοητή κι αν ήταν…».

Αυτά γράφει ένας από τους «σκληρούς δεξιούς» της Νουδού, που έγινε στην πορεία απολογητής του πρωθυπουργού των υπονόμων.

Τι συμβουλεύει η «πατριωτική» πτέρυγα τον Σαμαρά; Ό,τι και οι αριστεροί σύμβουλοί του. Να επιμείνει στις μαφιόζικες τακτικές , στις πολιτικές της υποταγής, στις πολιτικές διώξεις, στους εκβιασμούς και στα «ταξίματα». Αν κρίνουμε απ’ τα γραφόμενα, ίσως και στις κρεμάλες, όπως οι άγγλοι ιμπεριαλιστές που ο ινστρούχτορας της ψοφοδεούς δεξιάς, θαυμάζει.

Βαρύ από το άγος των αθλιοτήτων του και τα αντιγριπικά σκευάσματα, το καθεστώς καθοδηγείται στις τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις του. Το καθεστώς που διακυβέρνησε με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, που ποδηγέτησε με θράσος την Δικαιοσύνη, που καταπάτησε το Σύνταγμα, που καταδίωξε τους πολιτικούς του αντιπάλους, που έδωσε εντολή να μπουν στη φυλακή αθώοι. Κι αυτός ο ύπουλος λαδοπόντικας της πρωθυπουργικής κατοικίας που εξελέγη στην θέση αυτή ψευδόμενος στον ελληνικό λαό, καλείται τώρα από τα δεκανίκια του να κάνει τα τελευταία βήματα προς τον εμφύλιο διχασμό ώστε να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο θανάτου που εκτελούν μνημόνια και εθνοκτόνες αποφάσεις.

Από αυτή την κυβέρνηση ζητά ο φυρερίσκος των διαδρόμων του παραπαίοντος κυβερνητικού μορφώματος να μην μείνει «ρουθούνι», «να ισοπεδώσουν» όσους μπαίνουν ανάμεσα σε αυτούς, τους δίχως άλλο εκλεκτούς των εκλεκτών, και τον λαό.

Κι όταν μιλάει για τον λαό, μιλάει βεβαίως για «την εκλογική βάση της Χρυσής Αυγής», δηλαδή τους πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες πατριώτες τους οποίους οι «εθνικιστές» της Νουδού περιφρονούν βαθύτατα και θεωρούν κολίγους τους, σκλάβους με το χαλκά στην μύτη και υποτακτικούς τους.

Φάνηκε αυτό για άλλη μια φορά από το νέο διάγγελμα του μεγαλοαστού «ξώπορτου» της Κηφισιάς. Για μια ακόμη φορά, γνήσιος  απόγονος των διχαστών που έβαψαν τα χέρια τους με το αίμα ενός Ίωνος Δραγούμη, ακολουθεί την σχιζοφρένεια των υποδείξεων των αριστερών και «εθνικιστών» συμβούλων του. Λαμβάνει αποφάσεις που οδηγούν την χώρα σε εμφύλιο. Ο πρωθυπουργός που με διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό καταδίκασε τους πολιτικούς του αντιπάλους ως εγκληματίες επειδή του έκοβαν ψήφους, μιλά στο ύστατο διάγγελμά του για Πατρίδα και Δημοκρατία. Υπόσχεται εκλογές, λες και υπάρχει κανείς σώφρων που να πιστεύει ότι σέβεται τη λαϊκή βούληση. Εξαγοράζει ψήφους με υπουργικές καρέκλες την ίδια ώρα που οι συνομιλητές του στην Δικαιοσύνη βάζουν στο συρτάρι τις αποδείξεις ενοχής του. Βιάζεται να κάνει συνταγματική αναθεώρηση αυτός που έκανε το Σύνταγμα και τους νόμους κουρελόχαρτα.

Εύχομαι αυτό να είναι το τελευταίο σκαλί του εξευτελισμού των θεσμών, το τελευταίο των ανοσιουργημάτων με τα οποία λάσπωσε την Ελλάδα η ψοφοδεξιά.

Εάν κάτι πρέπει να μας χαροποιεί από την αθλιότητα της κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων, είναι ότι η φυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, και δεκάδων συναγωνιστών, βουλευτών και στελεχών της, μεταξύ των οποίων και του συζύγου μου, η ταλαιπωρία εκατοντάδων ανθρώπων, γονιών, συζύγων, παιδιών και των ίδιων των άδικα και παράνομα φυλακισμένων, κάνει να δει ο Ελληνικός Λαός το Δίκαιο όσων η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει.

«No prisoners», ζητά ο επίδοξος Χάρντινγκ της Συγγρού.

Υπάρχει μια παροιμία των άγγλων φίλων του που λέει πως πρέπει κανείς να προσέχει τι εύχεται.