ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Τ.Ο. ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ

MAROYSI

Επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος οι παρακρατικοί – Είχε υπάρξει μάλιστα και προειδοποίηση με απειλητικά συνθήματα, αλλά η αστυνομία δεν έπραξε τίποτα!

Μόλις χθες οι αλήτες παρακρατικοί είχαν βγάλει το «επαναστατικό» τους εναντίον της πόρτας της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων επί της οδού Κηφισίας, γράφοντας απειλητικά συνθήματα. Οι αρχές είχαν ειδοποιηθεί για το γεγονός και έγιναν επίσης κατατέθηκαν μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων για καταστροφή ξένης περιουσίας, απειλές κλπ.

Παρόλα αυτά η Τοπική Οργάνωση λειτούργησε κανονικά και μάλιστα υπήρχε και μεγάλη προσέλευση κόσμου, προκειμένου να ακούσει τον Συναγωνιστή Πολύβιο Ζησιμόπουλο.

Σήμερα το βράδυ, υπήρξε η συνέχεια από τους αλήτες, αφού τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην είσοδο των γραφείων και εξερράγη, προκαλώντας υλικές ζημιές.  Παρά το γεγονός ότι οι τρομοκράτες έδρασαν σε… δύο δόσεις, παρά το γεγονός ότι είχαν υπάρξει απειλές, η αστυνομία δεν έκανε τίποτα, επιτρέποντας ουσιαστικά να λάβει χώρα αυτή η τρομοκρατική επίθεση.

Αν επρόκειτο για τις υλικές ζημιές ή την πόρτα, θα ήταν απλώς σκανδαλώδης η ανοχή των αστυνομικών αρχών. Όταν όμως κάνουμε λόγο για μία τρομοκρατική επίθεση στην Τοπική Οργάνωση Βορείων Προαστίων, την Τοπική Οργάνωση του Γιώργου και του Μάνου, γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται έχουμε να κάνουμε με μία πολύ βρώμικη υπόθεση – επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ας γνωρίζουν οι αλήτες και οι εντολείς τους ότι οι Χρυσαυγίτες ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ!

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων