ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Ο… ΠΟΤΑΜΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΪΚΑΛΗ;

epikois

Γράφει ο Αντίοχος

Σφοδρή επίθεση στον βουλευτή Χαϊκάλη έκανε ο Μπομπολάνθρωπος Σταύρος Ποτάμης, απαντώντας σε δήλωσή του, ότι «όλοι έχουν έναν χρηματοδότη, αλλά ο Θεοδωράκης τα παίρνει απ’ όλους».

Ιδού: «Ο βούρκος δεν θα λερώσει το Ποτάμι. Δεν έχει συμβεί ποτέ και δεν θα συμβεί και τώρα. Ο κ. Χαϊκάλης και οι συνέταιροί του θα ξαφνιαστούν απ’ την οργή του λαού. Το ότι αυτοί είναι βρώμικοι, δεν σημαίνει ότι όλοι είναι βρώμικοι. Είναι μια ολόκληρη συμμορία που εδώ και αρκετούς μήνες διακινεί κατά καιρούς διάφορες πληροφορίες. Και ποιοι το λένε; Λένε οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν αποδεδειγμένα εμπλακεί σε συζητήσεις “πόσα μου δίνεις και τι να κάνω;”. Λοιπόν, η οργή του λαού, το επαναλαμβάνω, θα είναι πολύ σκληρή μαζί τους. Ο βούρκος θα τους καταπιεί και το Ποτάμι δυναμώνει για να καθαρίσει όλους αυτούς τους μικρούς και μεγάλους βούρκους».

Ωραία όλα αυτά τα λόγια, αλλά εδώ προκύπτει ένα αμείλικτο ερώτημα: γιατί ο… Ποτάμης την κάνει με… ελαφρά πηδηματάκια –με μια δήλωση που αύριο θα έχει ξεχαστεί- και δεν μηνύει τον Χαϊκάλη; Έχει λόγους να φοβάται τυχόν αποκαλύψεις με περισσότερες λεπτομέρειες;