ΑΓΕΡΩΧΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΒΙΝΤΕΟ

ko.xa-__article

Κάποιοι δεν λυγίζουνε ποτέ! Η πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε με σκοπό τα ψηφαλάκια και εξελίχτηκε σε έναν εκβιασμό για στήριξη. Όπως σημείωνε ευστόχως σε παλαιότερο άρθρο του ο Σταύρος Λυγερός, που μόνο ως Χρυσαυγίτης δεν μπορεί χαρακτηριστεί, είχε γράψει ότι «το έδαφος είχε στρωθεί λόγω της απροθυμίας του Νίκου Μιχαλολιάκου να λειτουργήσει ως δεκανίκι της ΝΔ».

Στην εκλογή για τον πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους, φάνηκε ξεκάθαρα ότι πρόκειται για μία αναίσχυντη πολιτική δίωξη, με φανερά σκοπούμενα και υπόγειες διαδρομές. Οι σχετικές λεπτομέρειες της εξύφανσης της πολιτικής διώξεως έχουν γλαφυρά σκιαγραφηθεί, άλλωστε, από τα ηχητικά ντοκουμέντα της ομολογίας Μπαλτάκου και των διαταγών Σαμαρά σε ανώτατο δικαστικό, προκειμένου να προφυλακιστούν – πιεστούν οι Βουλευτές του Κινήματος.

Αντιστοίχως φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι Χρυσαυγίτες ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ και ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ! Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες και τα σχετικά βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο που δείχνουν την παρουσία των Συναγωνιστών στη Βουλή και την έξοδο τους όπου οδηγούνται με το ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ και την αξιοπρέπειά τους ΑΚΕΡΑΙΗ πίσω στις Φυλακές Κορυδαλλού, στα Κελιά της Τιμής, επειδή δεν προσκύνησαν.

Ας αντιληφθούν οι πάσης φύσεως ταγοί, ουραγοί ή «ποντικοί» του συστήματος ότι η Χρυσή Αυγή δεν υποστέλλει την Σημαία, δεν συμβιβάζεται και δεν γίνεται δεκανίκι κανενός. Ας μην διακινούν οπότε διάφορα λασπολογικά – πλην ευφάνταστα – σενάρια, διότι το μόνο αποτέλεσμα που αυτά θα έχουν είναι το ξεφτίλισμα των ψευτών και των υποκριτών.

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ – ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!

Παρόντες στην Ολομέλεια της Βουλής ήταν και οι τρεις ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής κ.κ. Γιώργος Επιτήδειος, Ελευθέριος Συναδινός και Λάμπρος Φουντούλης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agerwchoi-oi-paranoma-profulakismenoi-sunagwnistes-sthn-boulh-fwtoreportaz#ixzz3MjjqFN5N