ΜΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΟ: ΠΑΠΑΤΖΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

pepe_grilo

Γράφει ο Αντίοχος

 Συνέντευξη τύπου στην Ένωση Ανταποκριτών της Ρώμης έδωσε ο αρχηγός του ιταλικού κόμματος των Πέντε Αστέρων, Μπέμπε Γκρίλο και σε κάποια φάση κλήθηκε να σχολιάσει την επικείμενη άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Και είπε βεβαίως τα αυτονόητα: «Αν ο Αλέξης Τσίπρας μείνει στο ευρώ θα παραμείνει και εντός των συνθηκών του ενιαίου νομίσματος. Αν ο Τσίπρας είναι η Αριστερά, στην Ελλάδα δεν χρειάζεται πια η Δεξιά».

Καν να έχετε υπόψη σας, πως την ίδια ώρα που ο Γκρίλο έλεγε τα παραπάνω, ο mister Tsipras ο… μνημονιοσχίστης, διαβεβαίωνε τους διεθνείς τοκογλύφους με συνέντευξή του στο Reuters, ότι έχει δεσμευτεί να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ και να νη μην προβεί σε μονομερείς ενέργειες. Επιβεβαιώνοντας τον Γκρίλο, αλλά και την φράου Μέρκελ, που είχε πει προ ημερών ότι η παραμονή στην ευρωζώνη προϋποθέτει «σεβασμό στους κανόνες».

Όποιοι καλοπροαίρετοι άνθρωποι περιμένουν από τον mister Tsipra να… σκίσει το Μνημόνιο, πιο πιθανό είναι να δουν τον ήλιο να βγαίνει από τη… Δύση, παρά αυτό! Για να μην απογοητευθούν, λοιπόν, έχουν μία και μόνη επιλογή: την Χρυσή Αυγή! Που δε θα τους πουλήσει ποτέ!