ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: «Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ» – ΒΙΝΤΕΟ

PANAG

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την διαχείριση, τον έλεγχο και την εφαρμογή αναπτυξιακών παρεμβάσεων.

Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών επισήμανε ότι η συγκυβέρνηση περνάει πλέον νομοσχέδιο σε χρόνο ρεκόρ καθώς καταρρέει, κάτι που αποδεικνύεται από τα χθεσινά αποτελέσματα στην ψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τα πάντα δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένα success story και δυστυχώς η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο τραγική. Οι άνεργοι φτάνουν τους 42.000 και οι επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη.

Ξεμπρόστιασε τον Σαμαρά για τις προεκλογικές του υποσχέσεις και για την δήθεν αντιμνημονιακή πολιτική του. Η κατάσταση τότε ήταν η ίδια με την σημερινή, με τους διάφορους εκφοβισμούς ότι αν δεν ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα φύγουμε από το ευρώ, θα καταστραφούμε και άλλα παρόμοια.

Επίσης, μίλησε για το ΑΙΓΙΣ και αναφέρθηκε στην νομιμότητα του μορφωτικού ιδρύματος της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας πως η κρατική χρηματοδότηση έχει διακοπεί ακόμα και για το ίδρυμα, καθώς ανήκει στον Λαϊκό Σύνδεσμο.

Τέλος, τόνισε ότι οι χρηματοδοτήσεις θα έπρεπε να δίνονταν στον πρωτογενή τομέα και όχι στους «κολλητούς» της κυβέρνησης. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-h-mnhmonikh-chounta-katarreei-kathhmerinws-binteo#ixzz3MHzo7LHW