ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΙΤΑΛΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώτος ξένος ευρωβουλευτής που τολμά να πει την αλήθεια για τις πολιτικές διώξεις κατά του Κινήματός μας, είναι ο Ιταλός κ. Mario Borghezio της Λέγκας του Βορρά.  

Ο συγκεκριμένος ευρωβουλευτής όπως και  το κόμμα του, από την αρχή της θητείας του ευρωκοινοβουλίου φέτος το καλοκαίρι, έδειξαν ότι συμφωνούν με πολλές θέσεις της Χρυσής Αυγής και μάλιστα υπάρχει πολύ καλή συνεργασία. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν για την παρέμβασή του στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου σχετικά με τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του:

«Κύριε Πρόεδρε, αξιότιμοι συνάδελφοι. Υπάρχει μια χώρα και ένα πολιτικό κόμμα στην ΕΕ όπου σχεδόν 60 μέλη του – μεταξύ των οποίων και βουλευτές με τον Γραμματέα του – βρίσκονται στην φυλακή διανύοντας την δεύτερη χρονιά. Αυτή η χώρα λέγεται Ελλάδα και το κόμμα αυτό ονομάζεται Χρυσή Αυγή.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή περίπτωση της παραβίασης τόσο των πολιτικών όσο και των εκλογικών δικαιωμάτων, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι πιθανόν να υπάρξουν σύντομα εκλογές στην χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία.

Η τραπεζική τεχνοκρατία η οποία κυβερνά την Ελλάδα έχει επιβάλει λύσεις για τις οποίες δεν συμφωνεί ο λαός. Και σίγουρα το κόμμα της Χρυσής Αυγής ενοχλεί τους παγκόσμιους κυβερνήτες.

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κατά την γνώμη μου, πρέπει να παρέμβει για να διαπιστώσει αυτήν την κατάσταση και την αιτία αυτής της δικαστικής δίωξης, η οποία είναι εναντίων στην επιλογή μέσω της ψήφου ενός σημαντικού κομματιού του Ελληνικού λαού.

Αλληλεγγύη, λοιπόν, όπως πρέπει να υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις για τις αρχές της ελευθερίας αυτών που  βρίσκονται στην φυλακή για πολιτικούς λόγους, κύριε Πρόεδρε, που και εσείς προέρχεστε κιόλας από μια χώρα που τόσο υπέφερε από μια δικτατορία και που αγωνίστηκε για την ελευθερία της, θα καταλάβετε νομίζω καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον την κατάσταση αυτή.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/leuteria-sth-chrush-augh-dunamikh-parembash-italou-eurwbouleuth-enantia-sti#ixzz3MHplAoXl