ΔΗΛΩΣΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΙΝΤΕΟ

 

KASIDIARHS_DILOSI

Καλώ τον βουλευτή Παύλο Χαϊκάλη να δώσει στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του για να λάμψει η Αλήθεια και να αποκαλυφθούν οι κυβερνητικές μεθοδεύσεις. Η πράξη του είναι νόμιμη σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς δεν αφορά προσωπικά δεδομένα πολιτών, αλλά απόπειρα δωροδοκίας βουλευτή. Να αψηφίσει λοιπόν τις απειλές του κυκλώματος Ντογιάκου που τον έκαναν προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών για να καλύπτει τα εγκλήματα του Σαμαρά.

Όταν την περασμένη εβδομάδα παρουσίασα στη Βουλή συγκλονιστικά ντοκουμέντο και την εντολή του Σαμαρά στον Ντογιάκο να μας κλείσει στη φυλακή, όλα τα κανάλια της διαπλοκής «έθαψαν» τις αποκαλύψεις και ο Σαμαράς σιώπησε και κρύφτηκε στο Μαξίμου. Όταν ήρθε στο φως η ομολογία Μπαλτάκου το σύστημα μου άσκησε παράνομη δίωξη για κακούργημα. Όσα εγκλήματα όμως και να κάνει η ανθελληνική Χούντα του Σαμαρά η αλήθεια έχει ήδη λάμψει και πολύ σύντομα ο Ελληνικός Λαός θα καταδικάσει οριστικά τον πιο άθλιο πρωθυπουργό των τελευταίων δεκαετιών, το μεγαλύτερο φερέφωνο της διεθνούς τοκογλυφίας.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhlwsh-hlia-kasidiarh-gia-thn-apopeira-chrhmatismou-bouleuth-apo-to-peribal#ixzz3MLkVtGdW