ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

xa-olomelei__article 

 Γράφει ο Αντίοχος

 Βραδιά των μεγάλων διαψεύσεων η χθεσινή. Και μεταξύ των άλλων που διαψεύστηκαν οικτρά, ήταν και οι… Κασσάνδρες (και ξακουστές… γαλιάντρες) που «προέβλεπαν» θετική ψήφο κάποιων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στον αχυράνθρωπο των Σαμαροβενιζέλων!

Την αρχή έκανε η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία με προσποιητή αθωότητα ανέλυε δήθεν τον μόνο τρόπο που υπήρχε για να βρεθούν οι περιβόητοι 180:

«Εκατόν ογδόντα μόνο αν βρεθούν πρόθυμοι ναζιστές»:

«Ένας τρόπος υπάρχει να τους βγουν οι 180: να σπάσουν τέσσερις – πέντε ψήφους από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Δεν εννοούμε τον Μπούκουρα και τον Αλεξόπουλο που είναι ανεξάρτητοι, προερχόμενοι από τη Χ.Α., εννοούμε τέσσερις – πέντε από τους σημερινούς βουλευτές του εγκληματικού μορφώματος. Για να το πούμε απλά, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας περνάει μέσα από την αιφνίδια μεταστροφή υπόδικων ναζιστών…».

Το προβοκατόρικο της υποθέσεως κέντρισε τη φαντασία του διαδικτυακού οργάνου του Σαμαρά, που υπερθεμάτιζε με τον δικό του τρόπο:

«Πάντως, υπάρχει και μια άλλη πτυχή που κανείς δεν έχει αναλύσει σε βάθος. Τι θα γίνει με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής; Οι ίδιοι δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν κανέναν. Αν όμως την τελευταία στιγμή αποφασίσουν να στηρίξουν τον κ. Δήμα δημιουργώντας «ηθικό» ζήτημα στην κυβέρνηση;».

Ακολούθησαν κι άλλα τέτοια βρώμικα δημοσιεύματα, ακόμα και στο παραπέντε, που θρασύτατα βεβαίωναν ότι «πήραν άδεια οι χρυσαυγίτες και ψηφίζουν πρόεδρο»!

Βεβαίως, όλοι αυτοί οι τιποτένιοι, γνώριζαν από πρώτο χέρι ότι μόνο από την Χρυσή Αυγή δεν περίμενε να πάρει ούτε μισή ψήφο ο αχυράνθρωπος, αλλά το διέδιδαν ευχαρίστως για να δημιουργήσουν αμφιβολίες και πρόσκαιρες εντυπώσεις.

Αλλά, για σκεφτείτε πόσες ψήφους θα έπαιρνε ο Δήμας και ο κάθε Δήμας απ’ όλα τ’ άλλα κόμματα της «αντιπολίτευσης», αν βρίσκονταν στη θέση της Χρυσής Αυγής! Γονατιστοί θα είχανε πάει και θα παρακαλούσαν να «τσοντάρουν», πρώτα-πρώτα οι αρχηγοί τους κι ύστερα όλοι οι υπόλοιποι! Όπως τότε που υπέγραφαν σωρηδόν τις «δηλώσεις μετανοίας», για να γλιτώσουν τις εξορίες… Ακόμα και «μεγάλα» ονόματα, όπως ο Άρης Βελουχιώτης, ο Μίκης Θεοδωράκης και λοιποί ερυθροί… αστέρες. Ενώ από την Χρυσή Αυγή δε βρέθηκε ούτε ένας προδότης! Ούτε ένας δηλωσίας! Είναι κι αυτή μια ακόμα εθνικιστική νίκη, που δείχνει την -παντός καιρού- ηθική ανωτερότητα και ιδεολογική συνέπεια των Χρυσαυγιτών!