ΟΙ ΛΑΤΣΗΔΕΣ, Ο MISTER TSIPRAS ΚΑΙ Ο… ΓΑΙΔΑΡΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ - ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Η αρχή του… σήριαλ για τη συνάντηση mister Tsipra και Μαριάννας Λάτση –με ενδιάμεση την μαντάμ Γιάννα την… σοσιαλίστρια- σε πριβέ κλαμπ της πλουτοκρατίας στο Κολωνάκι, είχε γίνει προ ημερών, με δημοσίευμα ιστοσελίδας – χωρίς φωτογραφικά ντοκουμέντα, το οποίο διαψεύστηκε.

Το επανέφερε προχθές στη βουλή ο Κουκουλόπουλος του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, που υποστήριξε πως έχει και φωτογραφίες από τη συνάντηση, αλλά δεν τις επέδειξε. Χθες, η Λάτση του επιτέθηκε, κάνοντας λόγο για «ψέματα» και «κάκιστης ποιότητας χιούμορ».

Ποια είναι η ουσία πέρα από το αν έγινε ή δεν έγινε η συνάντηση; Ότι η οικογένεια Λάτση τα έχει βρει προ καιρού με τους… επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ.

Κι αυτό αποδεικνύεται από συνέντευξη που έδωσε ο Οδυσσέας Αθανασίου, CEO της Lamda Development (συμφερόντων Λάτση) στο Bloomberg, όπου διαβεβαίωσε τους διεθνείς κόρακες ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει τον τρόπο να εργαστεί προς όφελος της χώρας εάν ανέλθει στην εξουσία». Κι αυτό είναι γραμμένο και δεν διαψεύδεται…

(ΥΓ): Και βέβαια, οι μεγαλοκαρχαρίες δε λένε ποτέ τυχαία καλό λόγο για κανέναν, παρά μόνον αν έχουν «δεμένο το γάϊδαρό τους»! Κι όπως φαίνεται, ο Λάτσης τον έχει…