Ο JEFFREY ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΛΕΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ;

¡»«Õ¡-¬œ’À«-Ûı̘flÊÂÙ·È Á ÛıÊfiÙÁÛÁ Û˜ÂÙÈÍ‹ Ï ÙÔ ÌÔÏÔÛ˜›‰ÈÔ „È· ÙÁÌ Âˆ·ÒÏÔ„fi ÙÔı ÃÂÛÔÒ¸ËÂÛÏÔı Í·È ÙÁÌ ¯fiˆÈÛÁ ÙÔı ˆ·ÒÏÔÛÙÈÍÔ˝ ̸ÏÔı// –¡–¡Õƒ—≈œ’-¬≈Õ…∆≈Àœ”.(EUROKINISSI-√…¡ÕÕ«” –¡Õ¡√œ–œ’Àœ”)

Γράφει ο Αντίοχος

 Επιτέλους, κάτι άρχισε να κινείται μέσα σ’ αυτό το απέραντο τέλμα της σαμαροβενιζελοκρατίας! Ο Γιωργάκης (ή Jeffrey), ο… Μεσσίας, κάνει ολική επιστροφή, ζητώντας το κόμμα του πίσω (κι εδώ που τα λέμε το δικαιούται… κληρονομικώ δικαίω)!

Εντελώς ξαφνικά, λοιπόν, απέστειλε μια ανοιχτή επιστολή στον μέγα πασοκάρχη Ευάγγελο, με την οποία εκφράζει τη διαφωνία του για τη νέα μεταμφίεση του κακόφημου κλεφτο-ΠΑΣΟΚ που ετοιμάζει ο Ευάγγελος (σε «Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη») και ζητά αρχικά την πραγματοποίηση εκτάκτου συνεδρίου και μετά την  εκλογή νέου προέδρου «από τη βάση» (την ποια;) του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ!

Δεν ξέρουμε που το πάει το πράμα ο Γιωργάκης και μέχρι που είναι διατεθειμένος να φτάσει (αν θελήσει έχει όσους βουλευτές χρειάζονται για να ρίξει τη συγκυβέρνηση…), αλλά εδώ που έφτασε δε μπορεί να κάνει πίσω, γιατί αν κάνει θα γίνει περίγελος της κοινωνίας. Οπότε, να είστε έτοιμοι για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, ίσως και γκρεμοτσάκισμα της χουντάρας εκ των έσω!