ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ!

mixelakis

Εκτός από την υπόθεση του Ηλία Κασιδιάρη (Baltakos gate…), η επιτροπή δεοντολογίας της βουλής εξήτασε μια υπόθεση καραμπινάτης διαφθοράς πολιτικού, το σκάνδαλο Μιχελάκη. Διότι –θυμίζουμε γιατί κάποιοι θέλουν να το ξεχάσουμε- κατά τον έλεγχο για τα… χιλιάδες όπλα της Χρυσής Αυγής στο σπίτι του επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη, βρέθηκε ραβασάκι που αποδεικνύει ότι ο νεοδημοκράτης βολευτής και πρώην υπουργός είχε πάρει… ρεγάλο μερικά χιλιαρικάκια από τον επιχειρηματία, για να καταθέσει μια ερώτηση στη βουλή για θέμα που τον ενδιέφερε.

Όπως, λοιπόν, τότε οι κλεπτοκράτες της νουδούλας και του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ επιχείρησαν να κουκουλώσουν το σκάνδαλο, έτσι και κατά τη χθεσινή ψηφοφορία έμειναν σταθεροί στη συγκάλυψη, ψηφίζοντας να μην αρθεί η ασυλία του βολευτή τους.

Τελικώς, η επιτροπή ψήφισε να ζητηθεί η άρση ασυλίας του πρώην υπουργού, με τις ψήφους της αντιπολίτευσης (4 κατά και 5 υπέρ), αλλά στην ολομέλεια οι συγκυβερνώντες έχουν την πλειοψηφία και προφανώς θα επιχειρήσουν εκ νέου να συγκαλύψουν τον… εντιμότατο μακρυχέρη τους! Μάλιστα κυρίες και κύριοι, τοιούτοι κυβερνούν την Ελλάδα μας!