Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΒΙΖΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Australia-afisa-2

 Ανεβλήθη τελικώς η προγραμματισμένη επίσκεψη του συναγωνιστή ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Επιτήδειου στην Αυστραλία, γιατί το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ κράτος της (που επιχειρεί να αποτρέψει όσους σκέπτονται να μεταναστεύσουν εκεί με τρομακτικές αφίσες που απεικονίζουν μια βάρκα να περιπλανιέται σε αγριεμένες θάλασσες και με προειδοποιήσεις του τύπου «θα σας στείλουμε όλους πίσω χωρίς καμία εξαίρεση») καθυστερούσε σκοπίμως να εκδώσει βίζα, ζητώντας συνεχώς καινούργια δικαιολογητικά. Προφανώς, κατόπιν πιέσεων των σιωνιστικών οργανώσεων, διότι πρόκειται για ένα κράτος-μαριονέττα των παγκόσμιων αφεντικών.

Μάλιστα, κάποιος θρασύς εκπρόσωπος του αυστραλιανού υπουργείου Μετανάστευσης έκανε το ακόλουθο σχόλιο: «Η αυστραλιανή κυβέρνηση αντιμετωπίζει με την πλέον σοβαρότητά την ευθύνη της να προστατεύει την αυστραλιανή κοινωνία από την συμπεριφορά μη-Αυστραλών πολιτών της που ενδέχεται να είναι και εγκληματική.

Αν κάποιος που κάνει αίτηση για να επισκεφθεί την Αυστραλία και κριθεί ότι μπορεί να αναπτύξει δραστηριότητες που στην Αυστραλία κρίνονται απαράδεκτες, τότε δεν του χορηγείται βίζα».

(ΥΓ): Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην Αυστραλία –όπως στην Αμερική και στον Καναδά- δρουν οι πιο σκληρές οργανώσεις απόδημων Σκοπιανών, οι οποίες –με την ανοχή των ανδρεικέλων της Αυστραλίας- προβαίνουν συνεχώς σε προκλήσεις και ανθελληνικές ενέργειες…