Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ

ΧΑ

Τα στρατόπεδα φιλοξενίας εισβολέων άρχισαν να λειτουργούν τον Μάρτιο του 2012 κάτω από την πίεση των δημοσκοπικών ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Κατά την προεκλογική περίοδο του 2012 ο Αντώνης Σαμαράς μιλούσε για ανακατάληψη των πόλεων. Πρόσφατα σε ομιλία του είπε ότι πολέμησε την λαθρομετανάστευση, μία λέξη την οποία φοβούνταν να την εκστομίσουν μέχρι τώρα, όπως είπε ο ίδιος. Εκτός τούτων έγινε ο φράχτης στον Έβρο, μία κίνηση που και μόνον να την πρότεινε η Χρυσή Αυγή θα τις απέδιδαν χαρακτηρισμούς που ισχύουν για τους ίδιους.

Εντάθηκαν οι οργανωμένες επιχειρήσεις στα κέντρα των πόλεων κατά της παραβατικότητας. Διενεργήθηκαν έλεγχοι για τις παράνομες αλλοδαπές κυρίως αποκλειστικές νοσοκόμες στα κρατικά νοσοκομεία. Εντάθηκαν οι έλεγχοι για το παρεμπόριο. Οι εισαγγελείς άρχισαν επιτέλους να βλέπουν σκάνδαλα. Ακυρώθηκε η παροχή ιθαγένειας στους αλλοδαπούς με την προϋπόθεση της επιτυχούς παρακολούθησης 6 τάξεων της εκπαίδευσης. Άρχισαν να ψελλίζουν τις λέξεις Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Προτείνουν την υποχρεωτική υπηρεσία των γυναικών στο στρατό σε μη μάχιμες θέσεις. Συζητούν για το ασυμβίβαστο υπουργού – βουλευτή. Πλέον άρχισαν έλεγχοι για την παράνομη εργασία. Γίνεται πλέον λόγος για πρωτογενής παραγωγή κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Όλα τα ανωτέρω τα οποία δισταχτικά άρχισε να πραγματοποιεί η κυβέρνηση και να υιοθετούνται από τα υπόλοιπα κόμματα υπό τον φόβο των εκλογικών ποσοστών της Χρυσής Αυγής και αντιγράφοντάς την αποδεικνύουν περίτρανα ότι εάν δε υπήρχε Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να εφευρεθεί μία Χρυσή Αυγή.  

Απόστολος Τζαρός

– See more at: http://www.xathess.gr/index.php/enimerosi/view/1266#sthash.nhBSDgiW.dpuf