ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ… ΙΣΡΑΗΛ – ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΝΟΜΟΣ;

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Οι διεθνείς σιωνιστές, ως γνωστόν απαιτούσαν επιμόνως (και τελικά το πέτυχαν…) από την εν Αθήναις συγκυβέρνηση των ανδρεικέλων, να ψηφιστεί ο λεγόμενος «αντιρατσιστικός» νόμος στην Ελλάδα. Ωστόσο, πολλές από τις πραγματικά ρατσιστικές επιθέσεις γίνονται στην πατρίδα τους, χωρίς βεβαίως να συγκινούνται!

Έτσι, ένα Τζαμί στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης, από εβραίους εποίκους, τα ξημερώματα της Τετάρτης, σύμφωνα με αξιωματούχους των παλαιστινιακών υπηρεσιών ασφαλείας.

«Έποικοι έκαψαν όλο τον πρώτο όροφο του τεμένους στο χωριό Αλ-Μουγάιρ το οποίο βρίσκεται κοντά στον εβραϊκό οικισμό Σίλο και σε αυτοκινητόδρομο που χρησιμοποιούν έποικοι», δήλωσε ένας Παλαιστίνιος αξιωματούχος, υπενθυμίζοντας ότι το 2012 ένα ακόμη τζαμί στην ίδια περιοχή είχε γίνει στόχος εμπρησμού.

Μάλιστα, οι ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον μουσουλμανικών και χριστιανικών τόπων λατρείας, δε γίνονται από ανεύθυνα και μεμονωμένα στοιχεία, αλλά από οργανωμένες ομάδες εποίκων, υπό το σύνθημα «Το Τίμημα», το οποίο έχει βρεθεί αναγεγραμμένο κοντά στα σημεία που εκδηλώθηκαν οι ρατσιστικές επιθέσεις.

Αλήθεια, γιατί σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου υπάρχει «αντιρατσιστικός» νόμος (συνήθως κατόπιν απαιτήσεως των διεθνών σιωνιστών), αλλά όχι στο Ισραήλ; Οι… υπερευαίσθητοι εγχώριοι «αντιρατσιστές», τι έχουν άραγε να πουν επ’ αυτού;