ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ «ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ» ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ!

Angela Merkel im Stasi-Museum

Εχθές, επέτειο των 25 χρόνων από το γκρέμισμα του «Τείχους του Αίσχους», οι συνοδοιπόροι του γερμανόδουλου ανδρεικέλου της Μέρκελ, φον Αντωνάκη Σαμαρά, δημοσίευαν ένα εγκώμιο για το Τείχος, μένοντας (οι τελευταίοι στον κόσμο) αμετανόητοι νοσταλγοί του. Ιδού ποιους κατατάσσουν τα ξεδιάντροπα ψοφοδεξιά σαμαρόσκυλα στο «συνταγματικό- δημοκρατικό τόξο» – θαυμάστε τους:

«65 χρόνια από την ίδρυση της ΓΛΔ και 25 χρόνια από την αντεπανάσταση

Με αφορμή την πτώση του λεγόμενου «τείχους του Βερολίνου» πριν 25 χρόνια, σαν σήμερα, και τον αντικομμουνισμό που σπεύδουν να αναπαράγουν τα αστικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το πόρταλ «902.gr» αναδημοσιεύει τα δημοσιεύματα του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη» της 9ης Νοέμβρη 2014.

Η σοσιαλιστική οικοδόμηση στον 20ό αιώνα «στοιχειώνει» τους εφιάλτες των αστών! 

Το Νοέμβρη του 1949, πριν από 65 χρόνια, ιδρύθηκε η Γερμανική Λαοκρατική Δημοκρατία. Το Νοέμβρη του 1989, 40 χρόνια μετά και 25 χρόνια πριν από σήμερα η πτώση του λεγόμενου «τείχους του Βερολίνου» συμβολίζει την αρχή του τελευταίου επεισοδίου σε μια αντεπαναστατική διαδικασία που είχε ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί τα επόμενα 2 χρόνια σε όλα τα σοσιαλιστικά κράτη της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης, με τελικό αποτέλεσμα τη διάλυση της ΕΣΣΔ το 1991. Το ζήτημα της «πτώσης του τείχους» είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στα αστικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και γενικότερα στην αστική και οπορτουνιστική προπαγάνδα.

Αυτό το οποίο πρέπει να ξεκαθαριστεί, γιατί αποκρύπτεται συστηματικά και δεν είναι ευρέως γνωστό, παρά την τεράστια σημασία του για τις μετέπειτα εξελίξεις, είναι ότι ολόκληρο το Βερολίνο βρισκόταν μέσα στην καρδιά της σοβιετικής ζώνης κατοχής και μετέπειτα της ΓΛΔ. Δηλαδή, το Δυτικό Βερολίνο ούτε ανήκε γεωγραφικά ούτε καν συνόρευε με την ΟΔΓ. Το Δυτικό Βερολίνο αποτελούσε ένα προκεχωρημένο φυλάκιο του ιμπεριαλισμού, μία βραδυφλεγή βόμβα, ένα αντεπαναστατικό πολυβολείο μέσα στα σπλάχνα της σοσιαλιστικής ΓΛΔ και του σοσιαλιστικού συστήματος συνολικά…».

(ΥΓ): Να τους χαίρεται τους… σταλινότερους του Στάλιν, ο Σαμαράς και οι… τοξότες του!