Ο «ΒΟΛΙΚΟΣ» MISTER TSIPRAS ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ – ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΘΑ… ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

tsipras-gioynker

Γράφει ο Αντίοχος

Συνάντηση με τον περιβόητο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, πρόεδρο της τοκογλυφικής Κομισιόν, θα έχει το επόμενο διάστημα στις Βρυξέλλες ο mister Tsipras, έπειτα από δικό του αίτημα το οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες καθεστωτικών ΜΜΕ- έχει γίνει δεκτό.

Σας θυμίζουμε, ότι ο mister Tsipras είχε… ψάλλει ουκ ολίγα στον Γιούνκερ, αλλά προσφάτως, όταν ήταν και οι δύο υποψήφιοι για το ευρωπαϊκό αυτό αξίωμα, έκανε θεαματική στροφή (κωλοτούμπα) και τον στήριξε δημοσίως.

Ποιον λόγο επικαλέστηκε ο mister Tsipras για δει τον Γιούνκερ δεν ανακοινώθηκε. Υποθέτουμε πως θέλει να του δείξει πως θα… σκίσει το Μνημόνιο, αν και όταν γίνει πρωθυπουργός!

Και για να σοβαρευτούμε, το θέμα συνάντησης Tsipra-Γιούνκερ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2012, όταν ο δεύτερος είχε επισκεφθεί την Ελλάδα και αρνήθηκε να συναντηθεί με τον mister Tsipra. Σχολιάζοντας τότε ο συριζαίος Παπαδημούλης την άρνηση του Γιούνκερ, είπε στον ΣΚΑΪ: «Η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης προτιμά να συνομιλεί με όσους θεωρεί βολικούς».

Προφανώς, τώρα ανήκει και ο mister Tsipras στους «βολικούς»!