«ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ» -ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ- ΑΛΒΑΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η «ΦΥΣΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ»!

ntanai

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Το θράσος των Αλβανών μεγαλοϊδεατών δεν έχει κανένα όριο. Έτσι, λίγες ημέρες μετά την μεγίστη πρόκληση με το μεγαλοαλβανικό «αεροπλανάκι» στον αγώνα Σερβίας-Αλβανίας, κάποιος Αλβανός ιστορικός ονόματι Κότσο Ντανάι, έστειλε επιστολή στις κυβερνήσεις του Μαυροβουνίου, της Σερβίας, των Σκοπίων και της Ελλάδας, με την οποία ζητάει να παραχωρήσουν εδάφη των χωρών τους «για να επιτευχθεί η ένωση όλων των Αλβανών»!!!
Το πλήρες κείμενο της επιστολής απέστειλε ο Ντανάι στην εφημερίδα «Dan» του Μαυροβουνίου και το αναδημοσιεύει το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων BETA.
Στην επιστολή αυτή ο Ντανάι δηλώνει αντιφασίστας γι αυτό και απορρίπτει, όπως αναφέρει, τον όρο «Μεγάλη Αλβανία» και προτιμά τον (προφανώς αντιφασιστικό) όρο «Φυσική Αλβανία», η δημιουργία της οποίας θα είναι «αποτέλεσμα του δικαιώματος, των Αλβανών που ζουν στις γειτονικές χώρες, στην αυτοδιάθεση».
Επιπλέον, ο αντιφασίστας Ντανάι ισχυρίζεται ότι «η διεθνής κοινότητα, επιθυμώντας την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή, αρχίζει πλέον να κατανοεί την ανάγκη ένωσης όλων των Αλβανών σε ένα κράτος».
Λέγοντας «διεθνής κοινότητα», ο αντιφασίστας εννοεί προφανώς τους… φίλους μας τους Αμερικανοσιωνιστές.
Εγχώριοι αντιφασίστες, το αντιφασιστικό καθήκον σας καλεί. Σπεύστε για «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη»!