ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ… ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ: Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΥΧΟΤΑΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ… ΙΤΑΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΪΤΑΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!

MetaxasL4

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ε, λοιπόν, αυτοί οι αριστεροί είναι απίστευτες κομπλεξάρες και προκειμένου να βγάλουν τα’ απωθημένα τους δε διστάζουν να γίνουν ρεζίλια των σκυλιών! Θα σας παραθέσουμε παρακάτω τα πιο αστεία σημεία από ένα λυσσασμένο, καταγέλαστο και παραληρηματικό άρθρο για την 28η Οκτωβρίου που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα της αριστεράς (και της… προόδου) και που υποστηρίζει ότι ο Πατέρας της Νίκης επιθυμούσε (και μάλιστα διακαώς!) την νίκη των… Ιταλών στον ελληνοϊταλικό πόλεμο που διεύθυνε ο ίδιος. Διαβάστε τι λένε οι παρανοϊκοί και φρίξτε:  

«Η ιστορική μας άποψη είναι πως ο Μεταξάς έπαιξε ένα βρώμικο, εθνικό παιχνίδι. Διέπραξε προδοσία, αφού όλο αυτό τα θρυλούμενα  περί ξαφνικής επίθεσης, έλλειψης χρόνου για πολεμική  προετοιμασία, το ηρωικό ΟΧΙ κ.λπ. δεν ήταν παρά ένα «θέατρο» με πολύ καλό πρωταγωνιστεί τον ίδιο τον τότε πρωθυπουργό.

Ο Μεταξάς, επιθυμούσε διακαώς την επικράτηση του Ιταλικού φασισμού. Ήταν  εξ «αίματος» ιδεολογικός  αδελφός του Μουσολίνι. Ο ίδιος γνώριζε πως η θέση του ήταν επισφαλής στην Ελλάδα. Το δυνατό, λαϊκό κίνημα που είχε ξεσπάσει πριν πολύ καιρό στη χώρα, θα τον ανέτρεπε κάποια στιγμή. Η μόνη δύναμη που θα μπορούσε να τον διατηρήσει στη θέση του  ήταν η σταθερή επικράτηση της επερχόμενης λαίλαπας του φασισμού και του ναζισμού στην Ευρώπη. Ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ ήταν σύμμαχοι, αδελφοί,  όχι εχθροί του Μεταξά.

Από την άλλη, όμως, δεν μπορούσε ο φασίστας πρωθυπουργός να παραδώσει αμαχητί τη χώρα στους Ιταλούς φασίστες. Υπολόγιζε σε έναν πόλεμο για την «τιμή των όπλων», προσχηματικό, που θα τελείωνε σε λίγες ημέρες. ΑΦΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ,  ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ. Την κατάκτηση της Ελλάδας από το Μουσολίνι την υποστήριζε και την ευχόταν  διακαώς ο Μεταξάς, αφού  του εξασφάλιζε (έτσι τουλάχιστον πίστευε) την παραμονή του στην εξουσία. Αλλά τί έγινε και ήρθαν τα πάνω κάτω;

Ο  δικτάτορας  δεν υπολόγισε τη δύναμη, το σθένος και την παλικαριά των Ελλήνων. Ούτε ο ίδιος φανταζόταν μια τέτοια ηρωική αντίσταση  ενός ανέτοιμου, ημιεξοπλισμένου ελληνικού στρατού. Κι όμως, Το θαύμα έγινε! Γυμνά και αβοήθητα από την επίσημη κυβέρνηση  τα Ελληνόπουλα με την ιαχή «ΑΕΡΑ» έγραψαν μια νέα εποποιία στα αλβανικά βουνά, πρόσθεσαν  μια νέα «χρυσή» σελίδα στη ιστορία της χώρας και έδωσαν ένα σκληρό μάθημα στον ιταλικό, αλλά και στο ντόπιο φασισμό. Με το αλβανικό έπος δεν ηττήθηκε μόνο ο Μουσολίνι. Χειρότερη ήταν η ήττα του ίδιου του Μεταξά, που  και την εξουσία του απώλεσε στο τέλος  και  ως προδότη της χώρας του τον καταγράφει η αστράτευτη ελληνική ιστορία».

(ΥΓ) 1: Ε ρε σοβιετικά ψυχιατρεία που σας χρειάζονται!

(ΥΓ) 2: Όταν ο ιδεολογικός εχθρός φτάνει σε τέτοιο κατάντημα, σημαίνει ότι η επιτυχία της εθνικιστικής προπαγάνδας τον έχει φέρει σε αδιέξοδο και το ρίχνει στην… τρελή! Η αποκατάσταση του Ι. Μεταξά στη λαϊκή συνείδηση έχει επιτευχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό κι είναι το γεγονός αυτό μια μεγάλη ιδεολογική νίκη της Χρυσής Αυγής! Και προχωράμε ακάθεκτοι…