ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ, Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΨΑΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

psaras-lyxemburgk_o__article

Η Χρυσή Αυγή προέβη χθες σε μια σοβαρότατη αποκάλυψη, η οποία αποσαφηνίζει πλήρως το πολιτικό σκηνικό της χώρας, μακράν της δημοσιογραφικής προπαγάνδας η οποία δίνει όλο της το βάρος στη διαμόρφωση ενός δήθεν διπόλου εξουσίας μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από τη μία και Συριζα από την άλλη.

Από την απαρχή άλλωστε της κρίσης και πολύ περισσότερο μετά την απόφαση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ να σύρει την Ελλάδα στο μηχανισμό «στήριξης» του ΔΝΤ, τόσο η ΝΔ, όσο και ο Σύριζα εμφανίζονταν από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ως οι πολιτικές δυνάμεις εκείνες οι οποίες θα αντιτάσσονταν στην ακολουθούμενη μνημονιακή πολιτική. Μόλις δύο έτη μετά, η ΝΔ του Σαμαρά κέρδισε τις εκλογές με αντιμνημονιακά συνθήματα, ενώ μετεκλογικά ακολούθησε ακόμη σκληρότερη μνημονιακή πολιτική σε συνεργασία μάλιστα με το ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο ακριβώς πράττει σήμερα ο Σύριζα, προβαλλόμενος από τους νταβατζήδες της ενημέρωσης ως το κόμμα εκείνο το οποίο θα τερματίσει τα Μνημόνια (ή θα τα σκίσει, όπως κόμπαζε βουλευτής του).

Πόσο αντιμνημονιακό όμως είναι ένα κόμμα, το οποίο προωθεί με κάθε τρόπο και μέσο το μίσος κατά της κυβέρνησης Μέρκελ, ενώ αποδεικνύεται πως χρηματοδοτούνται δραστηριότητές του από την κυβέρνηση της Μέρκελ και συγκεκριμένα από το γερμανικό Υπουργείο των Εξωτερικών;

Επιπλέον, ποια είναι η αξιοπιστία ενός συμπλεγματικού αριστεριστή και επί δεκαετίες υβριστή και συκοφάντη της Χρυσής Αυγής, ο οποίος παριστάνει τον υπερασπιστή της νομιμότητας και της δημοκρατίας κατηγορώντας την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας ως «εγκληματική, ναζιστική οργάνωση», ενώ τα δικά του βιβλία χρηματοδοτεί η κυβέρνηση της Μέρκελ μέσω ενός ακροαριστερού ιδρύματος;

Η ακροαριστερή συμμορία που έχει αναλάβει την υπεράσπιση όλων των κόκκινων τρομοκρατών και καλείται Σύριζα και ο ακροαριστερός δημοσιογράφος Ψαρράς του οποίου η κατάθεση αποτέλεσε τον άξονα γύρω από τον οποίο κινήθηκε το Πόρισμα Βουρλιώτη και ολόκληρη η ανακριτική διαδικασία, χρηματοδοτούνται κατευθείαν από την γερμανική κυβέρνηση Μέρκελ. Μια ανακριτική διαδικασία η οποία καθώς άπαντες πλέον γνωρίζουν, δεν επικεντρώθηκε στη διάπραξη αξιόποινων πράξεων, αλλά ποινικοποίησε τις Ιδέες, κατά παράβαση του Συντάγματος. Στα ίδια πλαίσια εξάλλου, κινήθηκε και ο βομβαρδισμός προπαγάνδας των μέσων μαζικής εξαπάτησης, με προφανή την πρόθεση να ταυτιστεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή με το ναζισμό.

Μόνο που η Χρυσή Αυγή δεν έχει τίποτα να απολογηθεί για τον γερμανικό ναζισμό, ενώ αντίθετα τόσο ο Σύριζα όσο και ο δημοσιογράφος του Ιού Ψαρράς, θα πρέπει να απολογηθούν στον Ελληνικό Λαό για τη χρηματοδότηση που λαμβάνουν από την Μέρκελ και τη γερμανική κυβέρνηση για να καθυβρίζουν και να συκοφαντούν το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!

Διαβάζουμε στην επίσημη ηλεκτρονική σελίδα του ιδρύματος μέσω του οποίου η Μέρκελ χρηματοδοτεί την πολιτική εκστρατεία του Σύριζα και τις υστερικές, αντιεθνικιστικές κραυγές του Ψαρρά, τα κάτωθι ενδεικτικά των σκοπών του:

«Στόχος της δραστηριότητας του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ στην Ελλάδα είναι η ανάλυση των δραματικών επιπτώσεων που έχει επιφέρει στην ελληνική κοινωνία η νεοφιλελεύθερη πολιτική αντιμετώπισης της κρίσης, η δημιουργία μιας πλατιάς και ανοιχτής δημόσιας σφαίρας καθώς και η υποστήριξη των ελλήνων συντρόφων στον αγώνα τους ενάντια σε αυτή την πολιτική. Κεντρικό σημείο αυτής της εργασίας είναι η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ Γερμανών και Ελλήνων.

Τομείς δραστηριότητας

Από τα μέσα του 2012 έχει ανοίξει στην Αθήνα ένα Παράρτημα του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ που συντονίζει αυτή την εργασία.

  • Σε αυτό το πλαίσιο εξετάζονται τα εξής ζητήματα:
  • Η κρίση και η αριστερή προσέγγιση για την επίλυσή της.
  • Η άνοδος του νεοναζισμού στην Ελλάδα και ο αγώνας εναντίον του.
  • Η μελέτη των επιπτώσεων των ιδιωτικοποιήσεων στη δημοκρατία και τη συμμετοχή.
  • Η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ πολιτικών της τοπικής αυτοδιοίκησης, ακτιβιστών ή δημόσιων και κοινωνικών ιδρυμάτων για την ενίσχυση και την αναζωογόνηση της κοινότητας.
  • Η βελτίωση της κατάστασης των μεταναστών στην Ευρώπη της κρίσης.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ στην Ελλάδα διοργανώνονται, μεταξύ άλλων, επισκέψεις ελλήνων συνδικαλιστών, πολιτικών και ειδικών στη Γερμανία, όπου δίνονται διαλέξεις και πραγματοποιούνται ενημερωτικές συζητήσεις, και υποστηρίζονται πολιτιστικά-πολιτικά προγράμματα με στόχο την ανανέωση της κοινωνικής ανάπτυξης».

Επισημαίνουμε ότι η Ρόζα Λούξεμπουργκ (εβραϊκής καταγωγής, γεννηθείσα στην Πολωνία το έτος 1871) αποτελεί σημείο αναφοράς του Διεθνούς Μαρξισμού, ως εκπρόσωπος της πλέον ριζοσπαστικής του μορφής. Χαρακτηριστικό της «φιλειρηνικής» και «δημοκρατικής» της διάθεσης (παρόμοια με αυτή που διακατέχει τον Δημήτρη Ψαρρά), είναι το παρακάτω τμήμα άρθρου της, το οποίο δημοσιεύθηκε στην ακραία μαρξιστική εφημερίδα του Βερολίνου «Die Rote Fahne» (μετάφραση: Η Κόκκινη Σημαία) στις 15 Ιανουαρίου 1919 και το οποίο επικαλούνται συχνά πυκνά οι εγχώριοι μαρξιστές θαυμαστές της, όπως σημαίνοντα στελέχη του Σύριζα και ο «δημοσιογράφος» Ψαρράς:

«Η τάξη επικρατεί στο Βερολίνο». Ηλίθιοι λακέδες! Η τάξη σας είναι χτισμένη πάνω στην άμμο. Η επανάσταση αύριο ήδη και πάλι θ’ ανορθωθεί μέσα σε κλαγγές και μες στον τρόμο σας θα την ακούσετε σαλπίζοντας να διακηρύσσει: «Υπήρξα, υπάρχω, θα υπάρχω».

Μετά από το συγκεκριμένο παραλήρημα μαρξιστικού μίσους, ο καθένας αντιλαμβάνεται από πού εκπορεύεται το αντίστοιχο άσβεστο, ταλμουδικό μίσος του δημοσιογράφου Ψαρρά κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Ευτυχώς που η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά διέκρινε στο πρόσωπο του μαρξιστή δημοσιογράφου τον αγνό υπερασπιστή της δημοκρατίας και της συνταγματικής νομιμότητας! Μόνο που στάθηκε αδύνατο για τον Ιό του Ψαρρά και την συμμορία του Σύριζα να αντιπαρατεθεί στη Χρυσή Αυγή σε επίπεδο Ιδεών και πολιτικών θέσεων. Οπότε αναπόφευκτα κατέφυγαν στην παλιά δοκιμασμένη λύση: στην συνεργασία με το Κεφάλαιο και το Κράτος (τα οποία υποκριτικά κατηγορούν) για να πλήξουν τον ιδεολογικό και πολιτικό τους αντίπαλο, ένα Κίνημα αυθεντικά Λαϊκό, το οποίο και αποτελεί τη μοναδική απειλή για το μέτωπο καπιταλιστών μαρξιστών και κυρίως, για τα γερμανικά συμφέροντα που αυτό εξυπηρετεί.

Επί τη ευκαιρία δε, της έρευνας των οικονομικών της Χρυσής Αυγής, η οποία και κατέδειξε πως οι κατηγορίες περί «μαύρων χρηματοδοτών» υπήρξαν αποκυήματα της φθηνής και σκαιάς προπαγάνδας της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και των αριστερών απατεώνων, καλούμε τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει τα οικονομικά των υπολοίπων κομμάτων, καθότι αποδεικνύεται πως το χρήμα από τη Μέρκελ και τη Γερμανία ρέει αφειδώς προς τα ταμεία κομμάτων και δημοσιογράφων.

Τέλος, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καλεί τους γερμανοχρηματοδοτούμενους απατεώνες και πρακτορίσκους της Μέρκελ, να μετονομάσουν το αυτοαποκαλούμενο «συνταγματικό» τους τόξο σε «γερμανικό τόξο», ούτως ώστε να αποδίδεται με ακρίβεια ο σκοπός της δημιουργίας του, ο οποίος δεν είναι άλλος από την προώθηση των συμφερόντων της κυβέρνησης Μέρκελ και συνεπώς των μνημονιακών πολιτικών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-idruma-roza-loujempourgk-o-suriza-o-psarras-kai-ta-chrhmata-ths-merkel#ixzz3DlElLFSp